13 Mayıs 2020 Çarşamba

Naomi Campbell- Naomi Campbell EDT / 1999



























Naomi Cambell- Naomi Campbell parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Naomi Campbell- ABD' li manken ve süper modeldir. Kendi adına parfüm markası çıkarmıştır. Bütün parfümleri bayan kokularıdır.

Şimdi Naomi Campbell- Naomi Campbell isimli parfümü yorumluyoruz. Tatlı, şekerli, kremsi, tozlu, pudralı ve sabunsu kokular belirgindir. Çiçeksi notalar, meyveli notalar, karamel, vanilya ve odunsu notalar barındırmakta. Çiçeksi kategoride gösterilmekte.

Üst- manolya, portakal çiçeği, hindistancevizi, mandalina, kırmızı biber / pimento, şeftali, yıldız anason, bergamot,

Orta- çiçeksi notalar, sümbülteber, yasemin, kediotu, vadi zambağı, gül,

Alt- sandal ağacı, tonka fasülyesi, amber, opoponax, misk, benzoin, vanilya, karamel, sedir ağacı.

Naomi Campbell- Naomi Campbell- yeşil kokan- turunçgilli çiçekler ve kremsi meyvelerle açılmakta. Portakal çiçeği, lotus, turunç yaprağı gibi çiçekler ile şeftali, kayısı ve mandalina tarzındaki meyveler dengeli bir şekilde harmanlanmış görünüyor.

Orta bölümde pudralı ve tozlu yapıda, banyo sabunları gibi kokan çiçekler var. Sümbülteber, kediotu, yasemin ve manolya tahmin ediliyor.

Son fazda şekerli tatlılığa çevrilen gurme tarzı notalar bulunmakta. Karamel, kremsi vanilya, vanilyamsı reçineler başta geliyor. Pudralı kullanılmış sandal ağacı buna eklenebilir.

Naomi Campbell- Naomi Campbell isimli parfüm, pudralı, tozlu, sabunsu ve şekerli rayihalarından dolayı : Dengeli sıkılmalıdır ( üç- dört fıs yeter ), sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur, yoğun ve güçlü olarak gün boyu kalıcılık sağlar ve fark edilirliği her daim yüksektir. Dış mekândaki davet, kokteyl ve gezmelerinde kullanılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmektedir. Notalar çiçeksi- meyveli ve şekerli / gurme biçiminde harman halindedir. Açılıştaki turunçgilli- yeşil / bitkisel çiçekler daha ferah ve genel beğeniye uygun olmuş.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder