16 Mayıs 2020 Cumartesi

Roberto Cavalli- Pour Femme EDP / 2012






















Roberto Cavalli Pour Femme parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Roberto Cavalli- İtalyan moda markasıdır.

Roberto Cavalli- Pour Femme isimli parfümü incelemek istiyoruz. Sıcak, reçineli, şekerli- tatlı, yumuşak, yapışkan, tozlu ve yapay rayihalar algılanır. Baharat, çiçek, meyve, vanilya ve odunsu notalarla şekillenir. Oryantal- çiçeksi grubunda yer almakta.

Üstte pembe biber, ortada portakal çiçeği, alt notalarda benzoin, tonka fasülyesi, vanilya ve yalancı biber ağacı aromaları açıklanmış.

Roberto Cavalli- Pour Femme- dengeli sıkılmalıdır. Çünkü başlangıçtaki keskin biberli baharatlar ( kakule- pembe biber ) ve kapanıştaki aşırı tatlı- şekerli ve yapay olabilen vanilyamsı reçineler dikkat gerektiriyor. Ayrıca bu nedenle günlük kullanıma ve sosyal ortamlara pek uymaz. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Gene aynı minvalde, kapanış aromalarında bir uyumsuzluk var. Tene hemen, yapışkan aromalarla oturacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende, gün boyu kalıcılık ve her daim yoğun fark edilirlik temel özelliklerdendir. Aromalar tek parça- harman halinde algılanır.

Açılışta, biberli baharatlardan önce gelen ve onu destekleyen tatlı- kırmızı meyveler ( vişne, çilek ), bir nebze ferah, modern ve enerjik hissiyat sunuyor. Kırmızı meyveli keskin baharatlar ve sondaki kuru ahşap- öd ağacı vurguları erkek kullanımına yatkındır. Orta bölümdeki yumuşak ve yeşil bitkisel çiçekler ( portakal çiçeği, yasemin ), feminen bir tarzı yansıtıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder