1 Mayıs 2020 Cuma

Marc Jacobs- Honey EDP / 2013



























Marc Jacobs Honey EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Marc Jacobs- ABD moda markasıdır. Marc Jacobs- Honey ( Bal ) isimli parfümü inceliyoruz. Krems, tatlı, yumuşak ve tozlu yapıdadır. Çiçeksi, meyveli, odunsu ve vanilyalı tonlamalara sahne olmaktadır. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmektedir.

Üst- armut, mandalina, punch ( yumruk ) meyvesi,

Orta- hanımeli, portakal çiçeği, şeftali,

Alt- bal, vanilya, odunsu notalar.

Marc Jacobs- Honey- mandalina ve şeftali gibi, kremsi ve tatlı meyvelerle başlıyor. Papatya, portakal çiçeği ve yasemin tarzında yumuşak beyaz çiçeklerle devam ediyor. Son bölümde bal ve kremsi vanilya tatlılığı yükseltiyor. Tozlu odunsu notalar ( vetiver ) ile kapanışa gelinmekte.

Marc Jacobs- Honey- hızlı akışkanlık, tene çabuk yerleşme, nota katmanlaşması ve tene yakın durma gibi özellikler gösteriyor. Yapay vanilya dışında bir sorun yoktur. Kokusu çok değişmez, düz çizgide gider. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Tene özgürce sıkılabilir. Kolonya tazında bir fark edilirlik ve kalıcılık verir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2* -Bizden daha yoğun esanslı temin edilebilir-

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder