6 Mayıs 2020 Çarşamba

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez For Her EDT / 2003





Güncellenmiş yorum...

Narciso Rodriguez For Her EDT parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Narciso Rodriguez- ABD moda markasıdır Narciso Rodriguez For Her EDT isimli koku, markanın kadın parfümlerinden biridir. Tatlı, kremsi, yumuşak ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, misk, turunçgiller ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösteriliyor.

Üst- osmanthus, portakal çiçeği, bergamot,

Orta- misk, amber,

Alt- vetiver, vanilya, paçuli.

Narciso Rodriguez- For Her EDT- turunçgilli ve yeşil kokan ferah çiçeklerle başlangıç yapıyor. Sonra kremsi vanilya ve misk aromaları algılanmakta. Kremsi odunsu notalarla ( paçuli ) sona gelinmekte. Koku karakterinin özeti budur.

Çiçeksi notalar : Açılışta yeşil kokan ekşimsi bergamotla desteklenen turunçgilli çiçekler var. Portakal çiçeği, osmanthus, neroli ve turunç yaprağı tarzında karışımdan söz edebiliriz. Bu çiçekler daha sonra yumuşak- kremsi forma dönecektir. Kremsi vanilya ve misk ile bu koku formu çok değişmeden devam eder.

Odunsu notalar : Kremsi ve yumuşak paçuli önderliğinde belirlenir. Misk ve vanilya, kapanışa iner. Odunsu notalar yapay ve sentetik verilmiş.

Narciso Rodriguez- For Her EDT- kaliteli bir çiçeksi / turunçgilli- odunsu kolonya derecesinde fark edilirlik ve kalıcılık sağlar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Tene oturunca, bir miktar pudramsı meyve ( şeftali ) kokusu hissediliyor. Dengeli tatlılık vermekte. Aromalar beklenen düzeyde uyumlu olmuş. Genellikle kremsi notalar ( çiçek, misk, vanilya ) harmanlanmış. Yapay odunsu notalar da rahatsız etmiyor. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Özellikle sabahleyin dozajına dikkat edilmelidir. Bunun dışında, günün diğer zamanlarında tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder