28 Şubat 2016 Pazar

Azzaro- Club Men EDT / 2013


























Fransız moda firması Azzaro' nun yeni parfümlerinden, Azzaro Club Men, yaz sezonuna uygun bir biçimlenmeye sahiptir. Aromatik- odunsu olarak tanıtılmakta. Hafif, yumuşak, tatlı, taze ve dinamik esintilerle herkesin beğeneceği bir parfüm olmuş.

Üstte limon, papaya; orta notada yeşil bitkiler; alt notada hinoki ağacı ve misk aromaları açıklanmış. Zaten bütün aromalar algılanıyor. Limonlu ve tropik meyveli açılışı, taze ve temiz aromatik otlar, yeşil bitkiler takip ediyor. Sonra da yumuşak odunsu notalar ve misk ile de kapanış olmakta.

Gayet, ferah, rafine, dengeli bir kolonya tarzı var. Çok sürprizi yok. Düz çizgide gidiyor. Çöl sıcakları için ideal seçeneklerden biridir. Rahatlatıcı ve ruhsal durumunuzu dengeleyici bir yapısı var. Günlük kullanımda bolca sıkılabilir. Odunsu notalar ahşapsı his vermektedir ve burada ilginç bir kalite anlayışı vardır. Sucul- denizel notaların olduğunu da söyleyebilirim. Fazla bir beklentiye girmeden kullanılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder