7 Şubat 2016 Pazar

Nishane- Santa Lovê Parfum / 2013





























Nişhane, İstanbul merkezli bir parfüm ve kolonya firmasıdır.

Nishane- Santa Lovê isimli kokuyu tanıtacağız.

Nishane- Santa Lovê, basit, sade, gösterişsiz bir harman sunuyor.

Belli bir kalite ve güzellikte parfüm yapmışlar.

Dengeli tatlılık, uyumlu notalar, hızlı akışkanlık görülür.

Aromatik- odunsu grupta gösteriliyor.

Çiçeksi, odunsu, bitkisel aromalar var.

Ylang ylang, bergamot/ sandal ağacı/ vanilya ve tonka fasülyesi açıklanmış.

Turunçgilli- çiçeksi bir açılış yapar. Greyfurt ve bergamot, asitli ve metalik etkiler yapmakta. Yasemin, ylang ylang ve vanilya karışımı var. Yumuşak ve kremsi dokunuşlar yapıyor. Sonra gene kremsi ve yumuşak notalar var... Sandal ağacı ve amber beğenilen aromalardır ve parfümü domine eder. Son bölümde tatlılık artıyor, ama rahatsız etmiyor. Vanilya ve acı badem esintileri fark ettim. Tonka fasülyesi olabilir. Burada yumuşak bitkisel notlar da yer alır.

Nishne Santa Lovê genel beğeniye hitap eder. Parfüm dünyasında bir yenilik getirmez. Kaliteli, konforlu ve kalıcı bir kolonya havasındadır. Her mevsime, her sosyal ortama ve aslına dengeli sıkılırsa, günün her saatine uyum sağlar.

Fark edilirlik, ilk anda yüksektir. Devamında tene yapışır ve sahibine dönük fark edilirlik yapar. Günün üçte birinde, kuvvetli bir kalıcılığı vardır. Rahatsız edici bir yanı bulunmaz. Tene oturunca güzelleşir. Kokusu çok değişmez ve düz çizgide gider.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder