28 Nisan 2017 Cuma

Gucci- Guilty Pour Homme Eau De Toilette / 2011



 




















   




Gucci Guilty Pour Homme Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

1921' de, Guccio Gucci tarafından kurulmuş bir moda tasarım şirketidir. Kendisinden sonra şirket oğulları ve torununa kalmış. Bay ve bayan parfümü üretiyor. İlk parfümü 1974' te piyasaya çıkmış.

Bugün Gucci- Guilty Pour Homme Eau De Toilette isimli parfüm hakkında fikir beyan edeceğiz. Ekşimsi, buruk, tatlımsı, metalik, sabunsu, tozlu, sucul, ozonlu, ferah, serin, yumuşak ve yapay esintileri var. Turunçgiller, lavanta, çiçeksi notalar, meşe yosunu, misk, odunsu notalar ve amber içeriklidir. Odunsu- aromatik kategorisinde gösterilmiş.

Üstte lavanta, limon, ortada portakal çiçeği ve alt notada sedir ağacı, paçuli ve vanilya aromaları açıklanmış. 

Gucci- Guilty Pour Homme Eau De Toilette isimli parfüm, büyük ölçüde ferah limon kolonyası açılışına sahiptir. Limon ve portakal merkezli turunçgiller başlangıçta yer almakta. Bu turunçgiller ilk anda biraz ekşimsi- buruk bir tonlama yapsa da, hemen sonrasında gayet tatlılaşıyor. Bunu yeşil kokan ferah aromalar takip edecektir : Tatlı lavanta, erkeksi çiçeksi notalar ( portakal çiçeği, leylak ) ve meşe yosunu hissettim. Sonralara doğru koku karakteri iyice yapaylaşıyor. Bu yapaylığın nedeni, odunsu notalar ( sedir ağacı ), yapay tatlılıktaki amber ve sabunsu misktir. Gene metalik paçuli de sayılabilir.

Gucci- Guilty Pour Homme Eau De Toilette isimli parfümde, orta katmandan itibaren sucul ve ozonlu bir yapı var. Lavantadan meşe yosununa kadar olan eksen bu anlamdadır. Bunun yanında, çamaşır suyu kokuları da mevcuttur. Parfüm tene oturduktan sonra çiçeksi notalar sabunsu ve yapay hale gelmekte. Sabunsu misk de buna elenince, çamaşır suyu benzeri rayihalar olabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Sonradan yapay ve sabunsu hale gelen kokusu nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. 

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder