16 Nisan 2017 Pazar

Hugo Boss- Hugo EDT /1995


























Hugo Boss Hugo parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz: onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Hugo Boss- Alman moda firmasıdır. Hugo Boss- Hugo adıyla bilinen ve kaliteli kolonya tarzını yansıtan parfümü değerlendirmekteyiz. Aromatik otlar, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve meyveler koku karakterinde etkilidir. Tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah yapıdadır. Aromatik- yeşil grupta yer almakta. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Genel beğeniye yöneliktir. Fazla beklentiye girmeden kullanılabilir. Gün içinde tazelenebilir. Parfüm sektöründe bir yenilik getirmez.

Üst= Lavanta, yeşil elma, nane, greyfurt, fesleğen,

Orta= Karanfil, adaçayı, sardunya, yasemin,

Alt= Paçuli, köknar, sedir ağacı.

Hugo Boss Hugo- tatlımsı lavanta ve elma karışımıyla başlıyor ve hep böyle devam edip gidiyor. Arada çok değişmeyen koku formları var. Mesela, tene oturunca lavanta ve elmaya, bu sefer nane ve çeşitli aromatik otlar katılıyor. Ferah, enerjik bir yapı gösteriyor. Yumuşak çiçekler, otlar, yapraklar, sucul- ozonlu aromalar, yumuşak odunsu notalar ve kapanış... Hızlı bir akışkanlık var. Yağmurda ıslanmış çayır- çimen, aroma- terapide kullanılan otlar gibi kokuyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir.

Hugo Boss- Hugo isimli parfümün aromalarını baştan sona değin şöyle gruplandırabiliriz :

- Tatlı lavanta ve tatlı elma,

- Aromatik otlar ve yeşil bitkiler ( adaçayı, nane, mercanköşk, fesleğen ),

- Erkeksi- yeşil çiçeksi notalar ( karanfil, sardunya, yasemin ),

- Yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ), misk ve meşe yosunu.

Hugo Boss- Hugo için mevsim, kullanım miktarı, ortam ayrımı yapmak gereksiz olacak. Her konuda serbestsiniz. Kalıcı ve fark edilir yönü için, kaliteli bir kolonyayı düşünebilirsiniz. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder