19 Nisan 2017 Çarşamba

Hugo Boss- Boss / Bottled EDT / 1998


























Hugo Boss- Boss parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Hugo Boss- Alman moda firmasıdır. Hugo Boss- Boss ( Bottled ) parfümünü yorumlayacağım.

Hugo Boss- Boss, tatlı, sıcak, biraz yapay ve yumuşak bir yapıdadır. Baharat, meyve ve odunsu bazlar belirgindir. Odunsu- baharatlı kategoride gösterilmiş.

Hugo Boss- Boss için şu aromalar verilmiş...

Üst- erik, meşe yosunu, elma, limon, bergamot, sardunya,

Orta- maun ağacı, karanfil, tarçın,

Alt- sandal ağacı, zeytin ağacı, vanilya, vetiver, sedir ağacı.

Parfüm dünyasında bir yenilik getirmez. Genel beğeniye uyması söz konusu oluyor. Çünkü, ülkemizdeki insanların en çok tercih ettiği kokulardan biridir. Günlük kullanımda tazelenir. Sonbahar- kış, akşam, açık hava parti ve toplantıları vb. kullanım seçenekleri sunuyor.

Hugo Boss- Boss, yapay ve sentetik aromalarla biliniyor= Açılışta baharatlar, meyveli notalar buna örnektir. Tarçın, kakule, zencefil, kuş üzümü ve mandalina gibi karışım var.

Sonrasında yumuşak odunsu notalar gelmekte= Vetiver ve sedir ağacı merkezlidir.

Bununla beraber, misk ve vanilya gibi vurgular odunsu notalara karışıyor ve tatlılığı bir miktar daha arttırıyor. Bu bölümdeki vanilya da yumuşak ve kremsi verilmiş.

Koku çok değişmez, genelde düz çizgide gider. Hugo Boss- Boss' un kalıcılığı benim tenimde başarılı oldu. Fark edilirlik ise tatmin edicidir. Tene yakın durur. Bir kolonyadan daha fazla kalıcılık yapıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder