25 Nisan 2017 Salı

Gucci- By Gucci Pour Homme EDT / 2008


























Gucci By Gucci Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Gucci- İtalyan moda markasıdır. 1921 yılında, Guccio Gucci tarafından kurulmuş bir moda tasarım şirketidir. Kendisinden sonra şirket oğulları ve torununa kalmış. Bay ve bayan parfümü üretiyor. İlk parfümü 1974 yılında piyasaya çıkmış.

Bugün Gucci- By Gucci Pour Homme isimli parfüm hakkında konuşacağım. Ekşimsi, buruk, tatlımsı, kuru, ferah ve enerjik rayihaları var. Aromatik otlar, turunçgiller, çiçeksi notalar, lavanta, odunsu notalar, meşe yosunu ve deri aromaları vermekte. Odunsu- şipre grubunda gösteriliyor. Odunsu- tütünsü karakterinden de bahsediliyor.

Üst- bergamot, selvi bitkisi, menekşe,

Orta- tütün, yasemin,

Alt- paçuli, buhur, amber, elemi reçinesi, deri.

Gucci- By Gucci Pour Homme isimli parfüm ekşimsi ve buruk rayihalarla açılıyor. Limon- bergamot tarzı narenciye vurguları, lavanta ve çam esintileri veren aromatik otlar, aynı zamanda canlı ve enerjik yapıya sahiptir. Sonrasında erkeksi- yeşil çiçeksi notalar ve ve gene yeşil kokan vetiver, başlangıç kısmının ferah yapısını devam ettiriyor. Yasemin ve menekşe gibi klasik yeşil çiçekler var. Bunu kuru bir deri notası katılıyor. Son bölümde sıcak tütsüler, kuru tütün ve yeşil koku formunu sürdüren meşe yosunu yer almakta.

Gucci- By Gucci Pour Homme isimli parfüm, genelde kaliteli ve ferah erkeksi kolonya havası veriyor. Turunçgiller, aromatik bitkiler ve yeşil kokan çiçeksi notalar bu görüşümüzü destekliyor. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği daha ziyade tensel koku olmasıyla ilgiliyse de, ilk anda dışarıya karşı yoğun fark edilirlik performansı var. Daha sonra hızlı akışkanlıkla tene yakın kalacaktır. Tene özgürce sıkılabilir.

Gucci- By Gucci Pour Homme- yalnızca turunçgiller ve meşe yosunu aromaları üzerinde sınırlı bir tatlılık veriyor. Genelde tozlu, buruk ve ekşimsi koku nüansları bulunuyor. Dengeli tatlılık ve ( son kısımdaki seyreltilmiş hissiyat veren misk hariç ) uyumlu aromalar olduğu söylenebilir. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- sonbahar arası geçiş dönemi kokusudur.

Koku -4 Kalıcılık - 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder