15 Şubat 2013 Cuma

Cartier- Roadster EDT / 2008


























Cartier- Fransız mücevher markasıdır. Cartier- Roadster isimli parfüm hakkında düşüncelerimizi belirteceğiz.

Aromatik bitkiler, odunsu notalar, baharatlar ile şekillenen bu parfüm, serin, tatlımsı, biberli ve bir miktar tozlu esintiler yapmakta. Aromatik- fujer kategorisinde gösterilmekte. Laden otu, paçuli, vanilya, bergamot, nane ve vetiver aromaları açıklanmış.

Cartier- Roadster- günlük kullanım, her mevsim, her sosyal ortam ve genel beğeni gibi şartları yerine getiriyor. Teninize özgürce uygulayabilirsiniz. Canlı, enerjik, ferah bir yapı gösteriyor. Kalıcılık değerleri için, ferah ve kaliteli bir kolonya referans alınacaktır.

Cartier- Roadster- keskin nane- okaliptüs ikilisiyle başlangıç yapmış. Yeşil yapraklar ve vetiverle aynı yönde devam etmekte. Çam esintileri ve biberli baharatlarla tene yerleşmenin ilk işaretlerini veriyor. Açılış notaları uzun sürüyor ve orta katmana da sirayet ediyor. Tatlı baharatlar baskınlaşıyor. Buna aromatik otlar karışıyor. Kapanışta da sedir ağacı merkezli yapay odunsu notalar görüyoruz. Bir miktar reçinelerden sonra, baskın hale gelen vanilya ile, parfüm sonlanacaktır.

Akışkanlık hızlıdır ve aromalar çabuk tene oturur. Aromalar genelde rafine ve dengelidir. Dengeli bir tatlılık vardır. Yalnız odunsu notalar sulandırılmış- seyreltilmiş hissiyat vermekte. Fark edilirliği tene yakın durmakla ilgilidir. Sakin ve yumuşak bir kokudur.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder