27 Mart 2024 Çarşamba

Dolce & Gabbana- Devotion EDP / 2023

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Bugün Dolce & Gabbana- Devotion isimli bayan parfümünü incelemeye karar verdim. Sıcak, yumuşak, ferah, yapay, şekerli, tatlı ve kremsi rayihaları var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, içkimsi notalar, vanilya, gurme notalar, baharatlar, misk ve amber içeriklidir. Oryantal- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Üstte şekerlenmiş limon, ortada portakal çiçeği, panakota tatlısı ve rom ve alt notalarda vanilya aromaları açıklanmış.

Dolce & Gabbana- Devotion isimli parfümün açılışı şipremsi tarzda oluyor. Tatlı, şekerli ve kremsi vurgular mevcuttur. Sonra gittikçe şekerlenir. Şekerli limon, tematik bir koku olarak belirginleşir. Şekerli limon, greyfurt ve mandalina gibi turunçgiller başlangıca hakimdir. Aslında, şunu hemen söyleyelim : Bu parfüm baştan sona şekerli vurgular yapan notalara sahiptir : Turunçgilleri, hızlı bir biçimde çiçeksi notalar ( portakal çiçeği, neroli, limon mine çiçeği ), içkimsi notalar ( rom ), vanilya ve gurme notalar ( kahve ) takip etmektedir. Orta katmandan sonlara değin, aşama aşama sıcaklık ve elbette yapaylık artıyor. Son bölümde baharatlar ( tarçın, kakule ), misk ve amber yer almıştır.

Dolce & Gabbana- Devotion ( Özveri ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve boğucu olabilen bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olmaktadır. Tene dengeli dozaj verilmesi zorunludur. Üç- dört fıs yeter. Parfümün genelini forse eden şekeli tatlılık ve buna bağlı olarak giderek aratan yapaylık nedeniyle / vesilesiyle kalıcılık ve fark edilirlik yükselmiş ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder