9 Mart 2024 Cumartesi

Zadig & Voltaire- This Is Him! Undressed EDT / 2023

 















Zadig & Voltaire- Fransız moda firmasıdır. Bugün Zadig & Voltaire- This Is Him! Undressed isimli parfüm hakkında yorum yapacağız. Ekşimsi, tatlımsı, pudralı, tuzlu, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, baharatlar, çiçeksi notalar, misk, tuz notaları, deri, ambroksan ve odunsu notalar barındırıyor. Aromatik- odunsu grubunda gösterilebilir.

Üst- greyfurt, portakal çiçeği, pembe biber,

Orta- misk, tuz, deri, ambroksan, 

Alt- sedir ağacı, sandal ağacı, meşe yosunu.

Zadig & Voltaire- This Is Him! Undressed isimli parfümün açılışı ekşimsi, canlı ve ferah limon kolonyası gibidir. Bergamot, limon, greyfurt ve portakal gibi turunçgiller var. Gene ekşimsi & tatlımsı baharatlar / baharatımsı nüanslar ( pembe biber ) buna eşlik ediyor. Ardından yeşil ve ferah kokan turunçgilli çiçeksi notalar gelmektedir. Portakal çiçeği, limon mine çiçeği ve siklamen olmalıdır. Gene orta katmanda pudralı misk ve tuz notalarına rastlanıyor. Sonlara doğru tuz oranı artıyor. Çok tuzlu deri, ambroksan ve odunsu notalar ( sandal ağacı ) burada yer alacaktır.

Zadig & Voltaire- This Is Him! Undressed isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Gayet yavaş akışkanlıkla, iki saat sonra tene tamamen yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve boğucu fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansı gösterecektir. Tene dengeli dozaj verilmesi şarttır. İki- üç fıs yeter. Gerçekten, özellikle orta katmandan itibaren ağırlığını hissettiren tuz notaları ve tuzlu ve pudralı rayihalar fark edilirlik ve kalıcılık değerlerine olumlu katkı yapmışsa da; gene bu bölümde görülen ve tuzlu & pudralı yapısal düzenden kaynaklanan yapaylık ( tuz, misk, deri, amboksan, sandal ağacı ) baş ağrıtıyor ve bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektiriyor. Bu haliyle ancak sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusu olabilir. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder