23 Mart 2024 Cumartesi

Gucci- Bloom Intense Eau De Parfum Intense / 2023

 















Gucci- İtalyan moda şirkedir. Bugün Gucci- Bloom Intense Eau De Parfum Intense isimli bayan parfümü ile ilgili yorum yapacağız. Şekerli, kremsi, tatlı, yapay, sıcak, yumuşak ve ferah yapıdadır. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatlar, odunsu notalar, misk ve amber aromaları bu parfümü şekillendirmiş. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- zencefil, armut, mandalina,

Orta- sümbülteber, yasemin, Arap yasemini, portakal çiçeği,

Alt- paçuli, meşe yosunu, hindistancevizi.

Gucci- Bloom Intense Eau De Parfum Intense isimli parfümün açılışında şekerli meyveler ( armut, kuş üzümü ) ve turunçgiller ( mandalina, limon ) yer alıyor. Meyveler daha baskındır. Gayet yüksek kremsi tonlamalar yapan beyaz çiçeksi notalar bunu takip ediyor. Yasemin, osmanthus, frezya ve sümbülteber olmalıdır. Sonrasında tatlı baharatlar gelecektir. Zencefil ve tarçın algıladım. Son kısımda iyice yapay aromalar görmekteyiz. Paçuli merkezli odunsu notalar, misk, amber ve tropikal tarzda hindistancevizi aromaları baş ağrısı yapmaya müsaittir. 

Gucci- Bloom Intense Eau De Parfum Intense isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Aslına bakılırsa tene yerleşmek için çok da acele etmiyor. Yavaş diyebileceğimiz bir akışkanlıkla, yaklaşık 1 saat sonra tene oturması tamamlanıyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan ve yoğun bir fark edilirliği vardır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün süren kuvvetli kalıcılık performansı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmesi elzemdir. Üç- dört fıs yeter. Sıcaklık genele yayılmıştır. Şekerli, kremsi ve yapay rayihaların genel koku gidişatını forse etmesinden dolayı fark edilirlik ve kalıcılık yükselirken, bu durum tene dengeli sıkılmasını şart haline getiriyor. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder