4 Nisan 2024 Perşembe

Christian Dior- J'Adore L'Or Essence de Parfum Eau De Parfum / 2023

 















Christian Dior J'Adore L'Or Essence de Parfum Eau De Parfum ( 2023 ) parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Christian Dior- Fransız moda markasıdır. Bugün Christian Dior- J'Adore L'Or Essence de Parfum Eau De Parfum ( 2023 ) isimli bayan parfümünü inceleyeceğim. Tatlı, şekerli, buruk, sabunsu, pudralı, soğuk, serin, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay rayihaları var. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, misk, aldehitler, ozonlu notalar, amber ve vanilya içeriklerine sahiptir. Çiçeksi grupta gösterilmiş.

Notaları yasemin, portakal çiçeği, menekşe, vadi zambağı ve gül olarak açıklanıyor. Buna ilaveler yapacağız.

Christian Dior- J'Adore L'Or Essence de Parfum Eau De Parfum ( 2023 ) isimli parfümün başlangıcında şekerli tatlılık veren meyveler ve turunçgiller var. Ahududu, aslan meyvesi, kuş üzümü ve bergamot olabilir. Sonrasında orta katmanı tamamen dolduracak olan çiçeksi notalar sahne alıyor. Önce yeşil / bitkisel tarzda çiçekleri ( portakal çiçeği, neroli, gül, siklamen ) görmekteyiz. Bunu sabunsu & pudralı tonlamalar yapan çiçeksi notalar  ( yasemin, iris, zambak, menekşe,  mimoza ) ve misk takip ediyor. Çiçeksi notaların son faslında buruk çiçekler ( şakayık, boronya, lotus ) var. Aldehitler, ozonlu notalar ve kremsi amber- vanilya ikilisi kapanışı yapmıştır. 

Christian Dior- J'Adore L'Or Essence de Parfum Eau De Parfum ( 2023 ) isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Biraz yavaş akışkanlıkla, yarım saat sonra tene yerleşmesi tamamlanıyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan fark edilirliği olacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende de üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Tene dengeli dozaj verilmesini tavsiye edeceğim. Üç- dört fıs yeter. Orta bölümün devamında kendini gösteren, etkisi giderek artan ve haliyle baş ağrıtan yapaylığa sahip yoğun pudralı & sabunsu çiçekler ve genel anlamda şekerli- tatlı- pudralı & sabunsu rayihalar parfümün kalıcılık ve fark edilirliğini arttırmış ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Böylece sonbahar- kış mevsimine, soğuk / serin havalara ve akşam saatlerine uyacaktır. Dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir. Meyveler, amber ve vanilya aromaları sıcaktır. Çiçekler, misk, aldehitler ve ozon notaları da soğuk ve serindir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder