13 Temmuz 2023 Perşembe

Ex Nihilo- The Hedonist EDP / 2021

 















Ex Nihilo The Hedonist EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Ex Nihilo- Fransız niş parfüm markasıdır. Şimdi Ex Nihilo- The Hedonist isimli parfümün tanıtımını yapıyoruz. Tatlı, şekerli, yapay, plastik, yumuşak, sıcak ve ferah esintileri var. Turunçgiller, baharatlar, deri, odunsu notalar, misk ve tonka fasülyesi aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Odunsu- baharatlı kategoride gösterilebilir.

Üst- bergamot, zencefil,

Orta- akigala ağacı, sedir ağacı,

Alt- vetiver, misk, tonka fasülyesi.

Ex Nihilo- The Hedonist isimli parfümün başlangıcında yer tutan turunçgiller ve baharatlar, tatlı ve şekerli kokmakla birlikte ilginç biçimde yeşil ve ferah yapıdadır. Limon, bergamot, zencefil ve kakule hissettim. Sonrasında bariz yapaylıktaki deri ve öd ağacı temalı odunsu notalar var. Kapanış kısmında gördüğümüz bütün koku grupları dümdüz bir yapaylığa meyletmiştir : Sedir ağacı ve vetiver odunsu notaları temsil ediyor. Misk ve tonka fasülyesi buna destek vermektedir. Son fazda gene plastik deri notası var. 

Ex Nihilo- The Hedonist isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşecektir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan ve boğucu fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapacaktır. Tene dengeli dozaj verilmesi şarttır. Üç- dört fıs yeter. Parfümün geneline egemen olan şekerli tatlılık ve deri- öd ağacı çizgisinden başlamak üzere belirginleşen yapaylık nedeniyle / vesilesiyle kalıcılık ve fark edilirlik artarken, bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektiriyor. Aksi takdirde baş ağrıtabilir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder