10 Mart 2023 Cuma

By Kilian- Angels' Share EDP / 2020

 















By Kilian Angels' Share EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

By Kilian- Fransız niş parfüm firmasıdır. Şimdi By Kilian- Angels' Share isimli parfümü değerlendiriyorum. Tatlı, şekerli, yapay, sıcak, keskin, köpüklü, yumuşak ve ferah esintileri var. Meyveler, içkimsi notalar, baharatlar, vanilya, tonka fasülyesi, odunsu notalar ve gurme notalar barındırmakta. Oryantal- gurme kategorisinde gösterilebilir.

Üst- konyak,

Orta- tarçın, tonka fasülyesi, meşe,

Alt- pralin, vanilya, sandal ağacı.

By Kilian- Angels' Share ( Meleklerin Payı ) isimli parfümün, önce şekerli- kırmızı orman meyveleriyle açıldığını düşündüm. Vişne, böğürtlen ve şeftali olarak tahmin yaptım. Sonrasında oldukça keskin ve köpüklü içkimsi notalar ( konyak ) burnuma geldi. Bunu şekerli baharatlar ( tarçın ) ve gene şekerli tonka fasülyesi takip ediyor. Buraya değin gerçekten baş ağrıtan bir kokusu var. Kapanışta daha kabul edilebilir tatlılıkta ve giderek sakinleşen aromalarla karşılaşmaktayız : Vanilya, odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve gurme notalar ( likörlü çikolata ) bu anlamdadır.

By Kilian- Angels' Share isimli parfüm, koku karakterine baştan sona hakim olan yüksek tatlılık & şekerlilik ve özellikle meyveli notalar ve tonka fasülyesi çizgisindeki yapaylıktan ötürü tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Ne var ki, tene yakın kalmıyor, aksine sahibine ve dışarıya karşı boğucu bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansı görülecektir. Kuşkusuz, yukarıda bahsettiğimiz yüksek tatlılık veren aromalar kalıcılığı ve fark edilirliği üst seviyeye çekmiştir. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder