25 Mart 2024 Pazartesi

Paco Rabanne- Phantom Parfum / 2023

 















Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Paco Rabanne- Phantom Parfum isimli parfümü incelemeye karar verdim. Tatlı, kremsi, şekerli, metalik, yumuşak, ferah, sıcak ve yapay rayihaları var. Baharatlar, çiçeksi notalar, turunçgiller, odunsu notalar, lavanta, aromatik otlar, vanilya ve reçineler bu parfümü şekillendiriyor. Aromatik- odunsu grupta gösterilebilir.

Üst- kakule, bergamot, ravent, limon,

Orta- lavanta, paçuli, sedir ağacı, sardunya,

Alt- vanilya, vetiver, Tolu balzamı.

Paco Rabanne- Phantom Parfum isimli parfümün başlangıcını yeşil ve ferah kokan metalik lavanta, çiçeksi notalar ( sardunya, siklamen ) ve aromatik otlar ( baskın ravent, kişniş ) yapmaktadır. Sonrasında kremsi yapıdaki baharatlar ( kakule, biber ) ve turunçgiller ( bergamot, limon ) sahne alacaktır. Kapanışa doğru odunsu notalar kendini hissettiriyor. Paçuli yeşil ve ferah kokarken, sedir ağacı ve vetiver yapaylık barındırıyor. Şekerli tonlardaki vanilya ve reçineler ( vanilyamsı reçineler ) de son fazda yer alacaktır. 

Paco Rabanne- Phantom Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Aslında tene özgürce sıkılabileceğini söyleyebilirim. Şöyle ki Parfum konsantrasyonunda olması, aromatik- yeşil yapısal düzeni ve şekerli ve yapay aromalarının rahatsız etmemesi gibi donelere bakarsak, kalıcılık ve fark edilirliğin yüksek olmasının yanında tene özgürce sıkılabilmesi gibi avantaj da sunuyor. Yalnızca çok sıcak havalarda dozaj ayarı yapmak gerekebilir. Bunun haricinde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yönelik kullanım opsiyonu mevcuttur. Ayrıca dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde de sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder