3 Ocak 2024 Çarşamba

Paco Rabanne- Lady Million Royal EDP / 2023

 















Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Şimdi Paco Rabanne- Lady Million Royal isimli bayan parfümü hakkında fikir belirteceğiz. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, yapay, sıcak, yumuşak, ve ferah esintileri var. Meyveler, odunsu notalar, çiçeksi notalar, vanilya ve misk içeriklidir. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üstte nar, ortada beyaz çiçekler ve alt notalarda odunsu notalar açıklanmış. Biz bu parfümün içeriğindeki notaları açıklığa kavuşturacağız. 

Paco Rabanne- Lady Million Royal isimli parfümün açılışını şekerli tatlılıktaki meyveler yapıyor. Nar, ahududu ve armut olmalıdır. Orta bölümde tamamen çiçeksi notalar var. Gül, zambak ve şakayık gibi kremsi çiçeksi notaların yanı sıra manolya, iris ve kediotu gibi pudralı çiçekler sayılabilir. Kapanışta gördüğümüz misk, vanilya ve odunsu notalar ( sedir ağacı, paçuli ) da silme yapay tatlılık barındırmaktadır. 

Paco Rabanne- Lady Million Royal isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesini takiben, sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve boğucu bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığa sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmesi şarttır. Üç- dört fıs yeter. Yapaylık, kremsilik, pudralılık ve şekerli tatlılık baştan sona etkili olduğu için kalıcılık ve fark edilirlik değerleri artmışsa da, bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Aksi takdirde baş ağrıtma riski taşıyor. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder