11 Ocak 2024 Perşembe

Hugo Boss- Bottled Pacific Limited Edition EDT / 2023

 















Hugo Boss- Alman moda firmasıdır. Şimdi Hugo Boss- Bottled Pacific Limited Edition isimli parfümü incelemek istiyorum. Deniz notaları, deniz suyu, aromatik otlar, turunçgiller, hindistancevizi, tuzlu notalar, deniz tuzu, vanilya, odunsu notalar, amber ve tuz notaları bu parfümü biçimlendirmektedir. Sıcak, serin, ferah, yumuşak, yapay, tropikal, tatlı, ekşimsi, kremsi, tuzlu ve sucul yapıdadır. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor. 

Notaları hindistancevizi, tuz, selvi bitkisi, kaşmir ağacı, limon, paçuli ve sandal ağacı olarak açıklanıyor.

Hugo Boss- Bottled Pacific Limited Edition isimli parfümün açılışını deniz notaları ve deniz suyu yapıyor. Ferah ve enerjik bir başlangıçtır. Bunu gene ferah ve yeşil kokan aromatik otlar takip ediyor. Adaçayı, mate yaprağı ve selvi bitkisi olacaktır. Orta bölümde de yeşil / bitkisel hissiyat devam etmektedir. Bu kez tatlı & ekşimsi yapıdaki turunçgilleri algıladım. Limon, bergamot ve portakal sayılabilir. Buna tropikal ve tatlımsı hindistancevizi eşlik etmiştir. Orta katmanın devamında gene tuzlu notalar ve deniz tuzu bulunuyor. Kapanışa doğru vanilya, sandal ağacı temalı odunsu notalar ve amber vurgularının hepsi kremsi kokmaktadır. Son fazda ise tuzlu amber- odunsu notalar ( paçuli ) yer alıyor. Parfüm tenden ayrılmadan önce, uzun süre sadece tuz notaları hissediliyor.

Hugo Boss- Bottled Pacific Limited Edition isimli parfümde deniz notaları, deniz suyu, aromatik otlar, turunçgiller serin hissiyat veriyor. Hindistancevizi, vanilya, odunsu notalar ve amber de sıcak yapıdadır. Ayrıca tuzlu notalar ve / veya tuz notaları diyebileceğimiz kısımlar yapay ve burun zorlayan özelliktedir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kaldığını söyleyebiliriz. Tene tutunuyor ve yapışıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Kuşkusuz deniz tuzu, tuzlu notalar / tuz, vanilya, amber ve odunsu notalar kalıcılık değerlerini yükseltmiştir fakat aynı zamanda tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Tene dengeli sıkıldığı takdirde yaz sıcağında rahatsız etmeyecektir. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyan bir koku yelpazesi oluşacaktır. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder