21 Mart 2024 Perşembe

Calvin Klein- My Euphoria EDP / 2023

 















Calvin Klein- ABD moda markasıdır. Bugün Calvin Klein- My Euphoria isimli bayan parfümünü tanıtmak istiyorum. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar, ahşapsı notalar, amber ve hindistan cevizi aromaları barındırmaktadır. Tatlı, şekerli, şuruplu, kremsi, sabunsu, pudramsı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Oryantal- çiçeksi kategoride gösterilebilir.

Üst- kuş üzümü, 

Orta- orkide, susam, sümbülteber,

Alt- sandal ağacı, agar ağacı ( öd ağacı ), bambu.

Calvin Klein- My Euphoria isimli parfümün tatlı, şekerli, şuruplu ve kremsi tonlamalar yapan meyveler ve çiçeksi notalarla başlayıp devam ettiğini anlıyorum. Kuş üzümü, ahududu, kızılcık, kayısı, sümbülteber, orkide, frezya ve zambak tahminleri yapmak mümkündür. Orta katmanda bu sefer hafif sabunsu ve pudramsı çiçeksi notalar var. Kediotu, yasemin, nergis, iris ve mimoza olabilecektir. Son bölümde yer alan odunsu notalar ( öd ağacı, sandal ağacı ), ahşapsı notalar ve amber ise tatlı ve sıcaktır. 

Calvin Klein- My Euphoria isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Parfümün EDP konsantrasyonunda olması, yoğun çiçeksi karakter, şekerli tatlılıktan pudramsılığa kadar açılım gösteren koku biçimleri ve meyveler ve amberdeki bariz yapaylığın etkisiyle kalıcılık ve fark edilirlik yükselmiş ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, soğuk / serin havalara ve akşam saatlerine uyar. Dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder