5 Ocak 2024 Cuma

Matiere Premiere- Vanilla Powder EDP / 2023

 















Matiere Premiere- Fransız niş parfüm markasıdır. Şimdi Matiere Premiere- Vanilla Powder isimli parfümü değerlendirmekteyiz. Pudralı, sıcak, soğuk / serin, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Vanilya, misk, çiçeksi notalar, hindistan cevizi ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Çiçeksi / misk- vanilyalı grubunda gösterilebilir.

Notaları vanilya özü, hindistan cevizi tozu, beyaz misk, palo santo ağacı olarak açıklanmış.

Matiere Premiere- Vanilla Powder isimli parfümün açılışındaki pudralı hindistan cevizi notası, güneş kremlerini andırıyor. Daha sonra pudralı aromalar, parfümün kapanışına değin sürecektir. Bu minvalde vanilya, misk, çiçeksi notalar ( kediotu, sümbül, ebegümeci ) ve odunsu notalar ( sandal ağacı ? ) sıralaması söz konusudur.

Matiere Premiere- Vanilla Powder isimli parfümde hindistan cevizi ve vanilya aromaları sıcaktır. Misk- çiçeksi notalar çizgisinde soğuk / serin yapıya bürünür. Sandal ağacı vurgusuyla tekrar sıcaklaşır. Aslında odunsu notalar, ahşapsı hissiyat var. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği görülecektir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli dozaj verilmesi şarttır. Üç- dört fıs yeter. Her şeyden önce parfümün genelinde hissedilen yapaylık ve pudralılık kalıcılık ve fark edilirliği arttırsa da, bu durum tene dengeli dengeli sıkılmasını gerektiriyor. Sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatlerine uygundur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder