7 Mart 2024 Perşembe

Gucci- Guilty Elixir de Parfum Eau De Parfum Pour Femme / 2023

 
 

Gucci- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Gucci- Guilty Elixir de Parfum Eau De Parfum Pour Femme isimli parfümü incelemek istiyorum. Pudralı, tatlı, yapay, şuruplu, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, vanilya, çiçeksi notalar, tonka fasülyesi ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Şipre- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üst- mandora, menekşe, bergamot,

Orta- mor salkım, gül, osmanthus,

Alt- tonka fasülyesi, paçuli, vanilya.

Gucci- Guilty Elixir de Eau De Parfum Parfum Pour Femme isimli parfümün başlangıcını ve devamını şuruplu ve pudralı tarzda turunçgiller ve çiçeksi notalar kotarıyor. Mandalina, mandora, portakal ve bergamot burada öksürük şurupları gibi kokuyor. Sümbül, menekşe, gül, osmanthus ve manolya çiçeksi notaları temsil ediyor. Pudralı ve tatlı yapıdaki tonka fasülyesi, vanilya ve odunsu notalar ( paçuli ) kapanışı yapmıştır.

Gucci Guilty Elixir de Parfum Eau De Parfum Pour Femme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Aslında biraz yavaş bir akışkanlıkla, yarım saat saat sonra tene yerleşiyor. Ardından sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli dozaj verilmesi lazımdır. Üç- dört fıs yeter. Yoksa baş ağrıtma ve zihin ve burun algısını zorlama potansiyeli taşıyor. Şuruplu ve pudralı karakteristik yapısı ve genele yayılmış yapaylığı nedeniyle / vesilesiyle kalıcılık ve fark edilirlik artmış ve fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını zorunlu hale getirmiştir. Sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatlerine yöneliktir. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder