3 Temmuz 2023 Pazartesi

Burberry- Hero Eau De Toilette / 2021

 















Burberry Hero Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Burberry- İngiliz moda şirketidir. Bugün Burberry- Hero Eau De Toilette isimli parfümü yorumlayacağım. Metalik, sucul, tatlımsı, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Aromatik otlar, mineral notalar, turunçgiller, baharatlar ve odunsu notalar barındırıyor. Odunsu- baharatlı grupta gösterilmiş.

Üst- bergamot,

Orta- ardıç meyvesi, karabiber,

Alt- Atlas sedir ağacı, Virjinya sedir ağacı, Himalaya sedir ağacı.

Burberry- Hero ( Kahraman ) Eau De Toilette isimli parfümün açılışnda metalik turunçgiller ( bergamot ) ve sucul- mineral notalar yer almıştır. Devamında yeşil kokan ferah aromatik otlar var. Ardıç meyvesinin canlı ve enerjik çamsı kokusunu hemen tanıdım. Kısa sürede turunçgiller de sucul hale geliyor. Orta bölümde aromatik tarzda yumuşak ve tatlımsı baharatlar ( kakule ) yer almakta. Sona doğru odunsu notalar hissediliyor. Önce ferah yeşil kokan vetiver ve sonra tematik yapay ve parlak sedir ağacı var.

Burberry- Hero Eau De Toilette isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirlenir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Aromatik baharatlı- odunsu bir kolonya havasındadır. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Tatlılık genele yayılmıştır ve dengelidir. Nota geçişleri başarılıdır. Sedir ağacındaki yapaylık bilinçli bir tercih olmalıdır, rahatsız etmiyor ve notaların genel uyumunu bozmuyor. Ardıç meyvesinden itibaren başlayan yeşil- aromatik vurgular aslında kakule ve vetivere kadar egemen olmakla koku kalitesini arttırıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder