19 Ocak 2024 Cuma

Gucci- Guilty Elixir de Parfum Eau De Parfum Pour Homme / 2023

 















Gucci- İtalyan moda markasıdır. Bugün Gucci- Guilty Elixir de Parfum Eau De Parfum Pour Homme isimli parfümü değerlendirmek istiyorum. Baharatlar, çiçeksi notalar, ambroksan, reçineler, vanilya ve odunsu notalar içeriklidir. Tatlı, yapay, sıcak, yumuşak ve ferah esintileri var. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üst- portakal çiçeği, muskat, yenibahar tohumları,

Orta- portakal çiçeği, iris, osmanthus,

Alt- ambrofiz molekülü, benzoin, vanilya, paçuli.

Gucci- Guilty Elixir de Parfum Eau De Parfum Pour Homme isimli parfümün açılışında ve devamında yeşil ve ferah kokan baharatlar ve çiçeksi notalar var. Karabiber, yenibahar ve tarçın, son derece doğal ve aromatik kokuyor. Portakal çiçeği, neroli, osmanthus, iris ve limon mine çiçeği bunlara eşlik etmektedir. Orta bölümünden sonlara kadar, bütün aromalar yapay tatlılıktadır. Ambroksan, reçineler ( benzoin ), vanilya ve paçuli merkezli odunsu notalar sıralanıyor.

Gucci- Guilty Elixir de Parfum Eau De Parfum Pour Homme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Sonrasında sahibine ve dışarıya yoğun ve etkili fark edilirlik yapacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr bir kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. Çünkü kapanış kısmındaki yapaylık rahatsız etmiyor. Genele yayılan sıcaklık ve baharatlı- ambersi rayihalar sayesinde kalıcılık ve fark edilirlik performansı yükselmiştir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde de düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder