19 Mayıs 2019 Pazar

Burberry- Her Burberry EDP / 2018



























Burberry Her Burberry EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Burberry- İngiliz moda markasıdır. Şimdi Burberry- Her Burberry isimli parfümden bahsedeceğim. Tatlı- şekerli, kremsi, yumuşak ve hafif rayihaları var. Çiçeksi notalar, deri, meyveler, odunsu notalar ve vanilya aromalarıyla biçimleniyor. Çiçeksi- meyveli / gurme kategorisinde gösteriliyor.

Üst- ahududu, çilek, vişne, böğürtlen, kuş üzümü, limon, mandalina,

Orta- yasemin, menekşe,

Alt- amber, meşe yosunu, odunsu notalar, misk, paçuli, vanilya, kaşmir ağacı.

Burberry- Her Burberry isimli parfüm, büyük ölçüde şekerlilik barındıran tatlı kırmızı meyvelerle başlıyor. Ahududu, vişne, kiraz ve kuş üzümü baskın olmuş. Bunu kremsi ve yumuşak çiçeksi notalar takip etmekte. Yasemin, zambak ve menekşe hissiyatı var. Son bölüme doğru gene kremsi verilmiş paçuli ve vanilya ikilisi bulunuyor. Hafifçe deri aromasının nokta vuruşuyla kapanış gerçekleşmekte.

Burberry- Her Burberry isimli parfüm, son derece sade, basit ve kolay anlaşılan koku karakterine sahiptir : Meyvelerin oluşturduğu şekerli katman ve çiçekler, odunsu notalar ve vanilyadan meydana gelen kremsi katman. Kremsi katmanın aromaları birbirine geçmiş ve harmanlanmış biçimde algılanıyor. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. İlk anda yüksek fark edilirlik var. Devamında yarım saat sonra sakinleşip, tene yakın kalıyor. Çabuk terleyen yağlı tende, gün boyu kuvvetli yapışkanlıkla kalıcı olacaktır. Şekerli meyvelere dikkat etmek gereklidir. Tene dengeli sıkılırsa ( dört- beş fıs ) günlük kullanımda, sosyal ortamlarda ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş devresinde değerlendirilebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder