13 Mayıs 2019 Pazartesi

Burberry- My Burberry Black EDP / 2016























Burberry My Burberry Black EDP isimli parfümün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Burberry- İngiliz moda firmasıdır. Burberry- My Burberry Black isimli parfümü inceleyeceğiz. Odunsu notalar, amber, çiçekler ve meyveler barındırıyor. Şekerli tatlılık, kremsi ve yumuşak rayihalar, kuru, tozlu ve koyu tonlamalar veriyor. Oryantal- çiçeksi grubunda gösteriliyor.

Üst notada yasemin, ortada gül, şeftali, alt notada paçuli ve amber açıklanmış.

Burberry- My Burberry Black isimli parfüm şöyle değerlendiriliyor=

Şuruplu meyveler ve beyaz çiçek harmanıyla açılıyor.

Kremsi amber ve yapışkan vanilya ile devam ediyor.

Kuru paçuli yönetimindeki odunsu notalarla kapanıyor.

Meyveler tatlı, şuruplu ve biraz ekşimsidir. Yapay şeftali baskındır. Çilek ve bergamot olabilir. Yasemin, frezya ve gül tarzında yumuşak kremsi çiçekler var. Açılış keskin olmuş. Kremsi amber ve yapaylık barındıran yapışkan vanilya, tatlılığı gereksiz yere arttırmış. Kuru paçuliden başka, pudralı sandal ağacı da odunsu notalardan sayılabilir. Sonda böylece ahşapsı dokunuşlar var.

Burberry- My Burberry Black isimli parfüm, sözü geçen yapay aromalardan ve şekerli hissiyattan dolayı dengeli sıkılmalıdır. Sadece akşam, soğuk hava ve sonbahar- kışa uygundur. Açık hava- dış mekân parti ve eğlencelerinde kullanılır. Aromalar hızlıca tene oturuyor ve kaynaşıyor. Fark edilirlik ve kalıcılık yapışkan aromalarla ilgilidir. Güçlü fark edilirlik sonradan yumuşuyor. Çabuk terleyen yağlı tende, bir günden fazla kalmakta.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder