16 Mayıs 2019 Perşembe

Burberry- My Burberry Blush Eau De Parfum / 2017

 















Burberry- My Burberry Blush Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Burberry- İngiliz moda markasıdır. Şimdi Burberry- My Burberry Blush Eau De Parfum isimli bayan parfümünü konuşacağız. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve misk içeriklidir. Tatlı, kremsi, şuruplu, sabunsu, pudralı, sıcak, soğuk / serin, yumuşak ve ferah esintileri var. Çiçeksi grupta gösterilmiş.

Üst- nar, limon,

Orta- yeşil elma, gül yaprakları, sardunya,

Alt- wisteria, yasemin.

Burberry- My Burberry Blush Eau De Parfum isimli parfüm tatlı ve şuruplu kokan nar, ahududu ve yeşil elma gibi meyvelerle başlamaktadır. Ferah ve yeşil / bitkisel tarzda çiçeklerle devam ediyor. Gül, sardunya ve leylak olabilir. Orta katmanda bu sefer sabunsu ve pudralı çiçeksi notalar var. Sümbül ve yasemin algıladım. Bunlara sabunsu misk katılıyor. Buraya değin bütün notalar soğuk ve serin esintiler yapıyorken, son fazda kremsi ve sıcak vanilya görüyoruz.

Burberry- My Burberry Blush Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Ben bariz bir yapaylığa rastlamadım. Bu bakımdan tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duracaktır. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlaması, büyük ölçüde sabunsu ve pudralı tonlamaların varlığıyla mümkün olmaktadır. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, öğleden sonra- akşam vaktine ve soğuk / serin havalara uygundur. Çok sıcakta sıkılmaz. Dış mekândaki kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder