25 Mayıs 2019 Cumartesi

Cacharel- Noa Pour Femme EDT / 1998


























Cacharel Noa Pour Femme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Cacharel- Fransız moda markasıdır. Cacharel- Noa parfümü ile ilgili bazı notlar aldım.

Cacharel- Noa- çiçeksi notalar, aromatik otlar, meyveler ve hayvansal notalar gibi vurgulara sahiptir. Çok tatlılık yok. Daha ziyade ekşimsi, tozlu, buruk esintiler var. Odunsu- çiçeksi / misk kategorisinde gösterliyor.

Üst- erik, yeşil notalar, frezya, şeftali, şakayık, beyaz misk,

Orta- yeşil notalar, zambak, yasemin, ylang ylang, zambak, gül,

Alt- kişniş, sandal ağacı, tonka fasülyesi, vanilya, kahve, tütsü, sedir ağacı.

İlk sıkışta yoğun ve güçlü bir tozlu- topraksı, metalik ve ekşimsi rayihalar veriyor.

Cacharel- Noa- parfümünü bir nota harmanı içinde değerlendireceğiz...

Metalik, tozlu, ekşimsi ve buruk notalar baskındır= Açılışı ve genel karakteri böyledir. Bu nedenle erkek kullanımına da yatkındır.

Aromatik otlar / yeşil yapraklar ve kuru meyveler başlangıcı oluşturur. Adaçayı, kişniş, lavanta, erik ve ananas algılanır. Sonra aynı minvalde sabunsu ve pudralı çiçekler bakındır. Menekşe, zambak olabilir. Bir çiçek karışımı var. Sabunsu ve tozlu çiçekler ön plandadır. Sedir ağacı ve paçuli de kapanışta tozlu ve topraksıdır. Aromatik otlar büyük ölçüde ferahlık yaratacaktır.

Biraz tatlılık hissedilir ve bu notalar geri plandadır. Ara nüanslar böyledir.

Meyveler orta bölümde tatlanıyor. Gene bu bölümde yumuşak ve kremsi çiçekler var. Yasemin, frezya ve manolya sayılabilir. Tonka fasülyesi ve sandal ağacı son kısımda şekerli bir tatlılığa neden olmuş.

Cacharel- Noa- tozlu, buruk, ekşimsi, sabunsu rayihaların egemen olduğu bir çalışmadır. Bu notaları uyumlu ve başarılı biçimde kaynaştırıyor. Yalnız son bölümde, tatlılık yapay olarak yükseliyor. Dengeli sıkılırsa rahatsız etmez. Kalıcılığı, yağlı ve çabuk terleyen tende bir günü geçer. Kuvvetli bir fark edilirlik yapar. Akışkanlık ve tene yerleşme yavaştır. Tene oturup sakinleşir. Sonbahar- kış evresine, soğuk havalara, akşam vaktine uyar. Açık hava partileri, davetler ve gece gezmelerinde kullanılır. Kapalı alanlarda dikkatli sıkılmalıdır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder