4 Mayıs 2019 Cumartesi

Burberry- Weekend For Women EDP / 2007

















Burberry- Weekend For Women EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

İngiliz moda firması Burberry' nin klasik parfümlerinden sayılan Burberry- Weekend For Women, tatlı meyve, çiçeksi notalar ve odunsu vurgularla şekillenmiş. Çiçeksi grupta yer alması düşünülmüş.

Üst- muhabbet çiçeği, mandalina, adaçayı,

Orta- menekşe kökü, iris, şeftali, şeftali çiçeği, kuşburnu, siklamen, sümbülteber,

Alt- sandal ağacı, misk, sedir ağacı.

Burberry- Weekend For Women- yumuşak çiçekler, aromatik bitkiler ve tatlı- kırmızı meyveler senteziyle açılmakta. Çilek, ahududu, şeftali ve kuş üzümü ön plandadır. Buna adaçayı ve belki melek otu olarak düşüneceğimiz aromatik otlar eşlik etmekte. Tatlı, sucul ve kremsi çiçekler var. Şakayık, yasemin, gül, leylak ve menekşe harmanı olmuş. Tene yerleşirken, tropik meyve nüanslar alınıyor. Buraya değin anlattığımız kısım, buruk, serin / sucul ve soğuk esintiler veriyor. Calvin Klein CK. One benzeri hissiyat var. Çiçeksi- meyveli tonlar uzun süre etkilidir. Sonlara doğru yumuşak ve hafif misk, amber ve sedir ağacı algılanmakta. Tende kuruyor ve karakterinin son aşamasına geliyor.

Burberry- Weekend For Women' daki çiçekler belli oranlarda yağmur sonrası ıslanmış kır çiçeklerini andırıyor. Meyveler ise, ortalardan itibaren tropik meyve suyu tandanslı karışımlar gibidir. Gerçi bu bölümde tatlılık bir miktar şekerliliğe kaysa da, benim için rahatsız edici değil.

Weekend= Hafta sonu.

Burberry- Weekend For Women için söylediklerimizi toparlayalım...

Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik sağlar. Her mevsime uygundur. Genel beğeniye yöneliktir. Dozaj konusunda sorun olacağını sanmıyorum. Gün içinde tazelenecektir. Akışkanlık, orta katmandaki çiçek ve meyve harmanında yavaşlıyor. Ama burada tene oturma başlıyor. Tene yakın duruyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder