31 Aralık 2019 Salı

Guerlain- Mon Guerlain Eau De Parfum / 2017

 















Guerlain Mon Guerlain Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Guerlain- Fransız parfüm ve kozmetik markasıdır. Bu markanın bayan kokuları arasında yer alan Guerlain- Mon Guerlain Eau De Parfum isimli parfüm, bugünkü konumuzu oluşturuyor. Sabunsu, pudralı, kremsi, tatlı, sıcak, yumuşak, ferah, soğuk ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, lavanta, turunçgiller, tonka fasülyesi, vanilya, baharatlar ve odunsu notalar barındırıyor. Oryantal- odunsu kategoride gösterilmekte.

Üst- lavanta, bergamot,

Orta- yasemin, iris, gül,

Alt- vanilya, sandal ağacı, tonka fasülyesi, benzoin, meyan kökü, paçuli.

Guerlain- Mon Guerlain Eau De Parfum isimli parfümde açılışı yoğun sabunsu ve pudralı kokular yapıyor ve uzun süre devam ediyor. Lavantalı- turunçgilli çiçeksi notalar var. Lavanta, bergamot, gül, iris ve yasemin bu koku harmanında yer almakta. Daha sonra kremsi & pudralı rayihalarla tonka fasülyesi ve vanilya sahne alıyor. Aralarda tatlı tarçın gibi, baharatlı nüanslara yer verilmiş. Şekerli ve elbette yapay kokan sandal ağacı, odunsu notaları temsilen parfüme son noktayı koyuyor.

Guerlain- Mon Guerlain Eau De Parfum isimli parfümü koku karakteri açısından iki bölüme ayırabiliriz : Birincisi, şipre tarzı başlangıca yönelen sabunsu, pudralı ve soğuk lavantalı çiçekler. İkincisi, nispeten Doğulu / Asyalı özellikler taşıyan kremsi & pudralı ve sıcak baharatlı- tonka fasülyeli aromalar. Aslında bu koku gruplarının birleşimi, günümüz şekerli fujerlerini büyük ölçüde andırıyor. Şipre aromalar kendi içinde harmanlanmış. Bunu tonka fasülyeli ve baharatlı katman takip ediyor. Gayet yavaş akışkanlıkla 1 saat sonra tamamen tene yerleşmekte. Devamında özellikle dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süren güçlü kalıcılık performansı gösteriyor. Sabunsu ve kremsi tonlamalar genele yayıldığından kalıcılık ve fark edilirlik yükselmiştir ve tene dengeli dozaj ( üç- dört fıs ) uygulanmalıdır. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti için idealdir. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde değerlendirilebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder