25 Aralık 2019 Çarşamba

Guerlain- Insolence Eau De Toilette / 2006






















Guerlain Insolence Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Guerlain- Fransız parfüm firmasıdır. Guerlain- Insolence Eau De Toilette ismiyle bilinen parfüm yorumlanacaktır. Koyu, tatlı, pudralı ve reçineli rayihaları var. Meyveli, çiçeksi, odunsu ve vanilyalı tonlamalar yapıyor. Çiçeksi- meyveli kategorisinde gösterilmekte.

Üst- ahududu, bergamot, çilek, limon,

Orta- portakal çiçeği, menekşe, gül,

Alt- iris, sandal ağacı, tonka fasülyesi, misk, reçineler.

Guerlan- Insolence Eau De Toilette isimli parfümün başlangıcından sonuna değin olan koku değişimlerini şöyle özetlemek mümkündür :

Meyveler : Genellikle tatlımsı olmakla birlikte, hafif ekşimsi ve hatta şipremsi tarzda meyveler açılışı yapmaktadır. Ahududu, vişne, bergamot ve portakal olabilir. Ferah ve enerjik yapısının olduğu söylenebilir.

Çiçekler : Pudralı ve koyu tonlardadır. Kadınsı yönü ağır basar. Tene yerleşince daha yumuşak beyaz çiçek esintileri verecektir. İris, menekşe, sardunya, yasemin ve gül tahmin ediliyor. Çiçek buketi tarzında harman var.

Vanilyamsı reçineler, tonka fasülyesi ve ahşapsı notalar : Son kısım için, öncelikle şunu belirtelim. Şekerli- yapışkan bir tatlılık var. Yapay ve sentetik yapıdan dolayı dengeli sıkılmalıdır. Sandal ağacı pudralı olmuş. Sonradan kuru ahşap formatına çevriliyor.

Guerlain- Insolence Eau De Toilette isimli parfüm, dengeli sıkılırsa günlük kullanım ve sosyal ortam kokusu olacaktır. Çiçeklerdeki pudralı & yumuşak karışım iyi dengelenmiş. Bu sayede sonbahar- ilkbahar arası döneme uygun yapısı var. Çiçeksi ve meyveli notalarda nispeten uyum ve denge sağlanabilmiş. Kapanış bölümü için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Çabuk terleyen yağlı tende, kalıcılık ve fark edilirlik değerleri biraz daha yüksek olabilecektir. Kısa sürede tene oturuyor ve ten kokusu haline geliyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder