19 Aralık 2019 Perşembe

Chloe- Nomade EDP / 2018




















Chloe Nomade EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Chloe- Fransız moda markalarından biridir. Bugün Chloe- Nomade isimli kadın parfümünü inceleyeceğiz. Tozlu, tatlı, kremsi ve pudralı tonlamalar yapmakta. Turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar ve odunsu notalar koku nüansları arasındadır. Şipre- çiçeksi grubunda gösterilmiştir.

Üst- mirabelle meyvesi, bergamot, limon, portakal,

Orta- frezya, yasemin, şeftali, gül,

Alt- meşe yosunu, amber ağacı, paçuli, sandal ağacı, beyaz misk.

Chloe- Nomade isimli parfüm, klasik şipremsi- tozlu narenciye vurgularıyla açılış yapıyor. Canlı ve ferah biçimde bergamot ve portakal hissediliyor. Daha sonra kremsi meyvelere geçiliyor. Çilek ve şeftali olabilir. Gene kremsi tonlarda çiçekler var. Yasemin, frezya ve tatlı gül gibi genel tahminler yaptık. Son bölümde, toplam olarak pudralı sandal ağacını düşüneceğiz. Buna biraz hayvansal vurgular yapan misk katılabilir. Çünkü parfüm sonlarda çok sıcaklaşıyor. Bu yüzden dengeli dozaj vermek gerekecek.

Chloe- Nomade- hızlı akışkanlıkla hemen karakterini bulur ve tene yakın kalır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir : Şipremsi- tozlu, kremsi- pudralı yapıdaki kasik kadın parfümleri geleneğini sürdürüyor. Orta bölümde meyveler ve çiçeksi notaları harmanlanmış biçimde ele alabiliriz. Dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime yönelik kullanım opsiyonu var. Çabuk terleyen yağlı tende, kalıcılığı gün boyu etkilidir. Fark edilirlik her daim yüksek ve yoğundur. Özellikle dozajdan iki saat sonra, dışarıya karşı kuvvetlice esiyor. Kremsi ve pudralı yapısı burun ve zihin algısını biraz yorsa da, nota geçişleri başarılı olmuş.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder