13 Aralık 2019 Cuma

Chloe- Love Chloe EDP / 2010



























Chloe Love Chloe EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Chloe- Fransız moda ve parfüm markasıdır. 1950' li yılların moda tasarımlarını kendine örnek almakta. Katı, ölçülü ve resmî tarzda kıyafetler hazırlamakta. Markayı Gaby Aghion kurmuş.

Bugün, Chloe- Love Chloe isimli bayan parfümünü tanıtacağız. Sabunsu, pudralı, tozlu ve çok az miktarda tatlılık barındıran bir kokudur. Çiçekler ve misk notası parfümü domine eder. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda yer almakta.

Üst- portakal çiçeği, pembe biber,

Orta- iris, sümbül, kediotu, leylak, wisteria,

Alt- misk, pirinç, pudralı notalar.

Chloe- Love Chloe isimli parfüm, yeşil çiçeklerle açılıyor. Devamında pudralı ve tozlu çiçekler var. Ama bu çiçekler hafif ve ferah banyo sabunları gibi kokuyor. Kapanışta pudralı misk algılanıyor.

Chloe- Love Chloe isimli parfüm,  ferah ve yeşil kokan portakal çiçeği ve leylak vurgularıyla başlar. Pudralı çiçekler de, hafifçe baharatlıdır. İris, kediotu ve sardunya olabilir. Pembe biber bunları destekleyebilir. Sondaki misk de, parfümün genel yapısına pudralı olarak uymuştur. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcıdır. Pudralı ve tozlu yapısıyla başarılı bir fark edilirliği var. Yoğun fark edilirlik, daha sonra sakinleşir. Tene hızlı bir akışkanlıkla oturur. Aslına bakılırsa, her mevsime, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara yöneliktir. Tene özgürce sıkılabilir. Çiçeksi ve pudralı tonlamalar, tek parça- katman oluşturur. Rafine, temiz ve pürüzsüz bir harman sunmakta. Kokusu çok değişmez, düz çizgide gider.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder