16 Aralık 2019 Pazartesi

Chloe- Love Story Eau De Parfum / 2014


























Chloe Love Story Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Chloe- Fransız moda markasıdır. Chloe- Love Story EDP isimli bayan parfümünü incelemekteyiz. Meyveli, çiçeksi ve odunsu nüansları var. Tatlı, kremsi ve yumuşak yapıdadır. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- neroli, bergamot, limon, armut,

Orta- portakal çiçeği, yasagin çiçeği, gül, kuş üzümü, şeftali,

Alt- misk, sedir ağacı, kaşmir ağacı, paçuli.

Chloe- Love Story Eau De Parfum isimli parfüm, çiçeksi ve meyveli kolonya tarzında bir kalıcılık ve farkedilirlik sunuyor. Tene özgürce sıkılabilir. Tatlı meyveler ve tatlı- yumuşak çiçekler başlangıcı ve devam notalarını oluşturuyor. Böylece hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Kuş üzümü, çilek, armut ve greyfurt gibi ferah ve canlı meyveler var. Yeşil kokan yumuşak çiçeklerden portakal çiçeği, gül ve yasemin sayılabilir. Kremsi ve parlak paçuli ve misk, kapanışı yapmakta. Aromalar harman halinde, iç içe geçmiştir. Dengeli tatlılık vardır.

Chloe- Love Story Eau De Parfum isimli parfüm günlük kullanımda tazelenir. Sosyal ortamlara ve her mevsime yöneliktir. Basit, sade ve minimalist tarzı yansıtır. Tene yakın durmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

* Bu parfümün esansını bizden daha yoğun ve kalıcı olarak temin edebilirsiniz.

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder