10 Ocak 2020 Cuma

Gucci- Rush For Women EDT / 1999



























Gucci Rush For Women parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Gucci- İtalyan moda firmasıdır. Bugün, Gucci- Rush For Women isimli parfümü incelemekteyiz. Çiçeksi meyveli, vanilyalı ve odunsu notalı bir kokudur. Yumuşak, tatlı, kremsi, ekşimsi ve yapay aromalar var. Meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- frezya yaprakları, şeftali, gardenya,

Orta- kişniş, gül, yasemin,

Alt- vanilya, paçuli, vetiver.

Gucci- Rush For Women- biraz ekşimsilik barındıran, çok tatlı ve kremsi meyvelerle açılmaktadır. Sonrasında yumuşak beyaz çiçek harmanı sahne alır. Bu çiçekler orta bölümde yeşil- bitkisel çiçekler dönüşür. Son kısımda, kremsi verilmiş vanilya ve odunsu notalar ( paçuli ) vardır.

Gucci- Rush For Women- açılışta şeftali, kayısı ve bergamot gibi meyveler sunuyor. Orta bölümde frezya, gardenya, portakal çiçeği ve yasemin gibi klasik yumuşak çiçekler, gayet ferah ve enerjiktir. Bir harman ve karıştırma görülür. Tatlılık rahatsız etmez. Son kısımda yapaylık var. Akışkanlık yavaştır. Tene oturması uzun sürer. Vanilya ve çiçeklerle tene yapışır. Çiçeksi- meyveli kolonya tarzında, kalıcılık ve fark edilirlik sağlar. Dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir. Gün içinde tazelenir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder