31 Ocak 2020 Cuma

Gucci- Gucci Bloom EDP / 2017



























Gucci Gucci Bloom EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Gucci- İtalyan moda markasıdır. Bu markanın bayan kokularından, Gucci- Gucci Bloom isimli parfümü incelemeyi düşünüyoruz. Tozlu, metalik, yumuşak, tatlımsı, kremsi ve pudralı yapıdadır. Çiçeksi notalar, vanilya, misk ve odunsu notalar barındırmakta. Çiçeksi grupta gösterilmiş.

Notaları yasemin zambağı, sümbülteber, iris hanımeli, rangoon sarmaşığı ve kırmızı çiçekler olarak açıklanmakta.

Gucci- Gucci Bloom isimli parfüm, çiçeksi koku nüanslarına sahiptir=

Portakal çiçeği tarzında turunçgilli ve yeşil / bitkisel bir açılışı var. Bu açılış tatlımsı ve biraz da metalik yapı gösteriyor.

Yasemin ve zambak olarak tahmin ettiğimiz klasik kremsi- yumuşak beyaz çiçekler, orta katmana geçişi sağlıyor.

Sümbülteber, iris ve hanımeli biçimindeki tozlu ve pudralı çiçekler daha sonra geliyor. Burada bence makyaj malzemesi ve ruj benzeri kokular var. Çiçekler iyice kadınsı tonlara evriliyor.

Pudralı vanilya ve misk ikilisi aslında kapanışı yapıyor. Ancak, buna son kısımda yumuşak odunsu notaları ( sedir ağacı ) katabiliriz.

Gucci- Gucci Bloom ( çiçek buketi, çiçek açmak )- neredeyse baştan sona çiçeksi kokuyor. Koku formu çok değişmeden, düz çizgide gidiyor. Çiçek harmanı tarzında iç içe geçmiş notalar var. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı bir günü geçiyor. Kuvvetli ve yoğun yapısı var. Fark edilirlik de ilk anda saldırgandır. Sonra tene oturup sakinleşmekte. Tende en son, pudralı vanilya kalmakta. Dengeli sıkmak gerekir. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Daha ziyade, dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerine uygundur. Notalar kendi içinde uyumlu olmuş. Ne var ki, orta katmanın ikinci bölümünden itibaren, yoğun pudralı çiçek kullanımı boğucu olabilir. Dikkatli kullanmak şarttır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder