19 Ocak 2020 Pazar

Gucci- Flora By Gucci Eau de Toilette / 2009


























Gucci Flora By Gucci Eau de Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Gucci- İtalyan moda markasıdır. Gucci- Flora By Gucci Eau de Toilette isimli parfümle ilgili yorum yapacağız. Turunçgil, meyve, odunsu notalar ve baharatlı nüanslar koku karakterini belirliyor. Tatlı, yumuşak, sıcak ve sabunsu rayihalar var. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- turunçgiller, şakayık, mandalina,

Orta- osmanthus, gül,

Alt- sandal ağacı, paçuli, pembe biber.

Gucci- Flora By Gucci Eau de Toilette- koku grupları açısından değerlendirilmektedir=

Turunçgil ağırlıklı meyveler ile başlıyor. Çok tatlı ve enerjik mandalina ve greyfurt var. Turunçgiller baskın duruyor. Arada ahududu benzeri kırmızı meyveler algılanıyor.

Yeşil kokan çiçekler ile devam ediyor. Tatlı ve yumuşak çiçek olarak şakayık ve portakal çiçeği var. Sabunsu gül hissediliyor. Gülün bu şekilde kullanımı ve genelde yüksek tatlılık dolayısı ile dengeli sıkmak lazımdır.

Yapay ve parlak paçuli ve biberli notalarla sona geliniyor. Odunsu notalar ve hafif baharatlar kapanışı yapar.

Gucci- Flora By Gucci Eau de Toilette- yapay odunsu notalar ve yüksek tatlılık nedeniyle eleştirilecektir. Tene oturması sabunsu gül- osmanthus çizgisinde oluyor. Yavaş bir akışkanlık var. Sonra tene yakın kalıyor. Sonbahar- ilkbahar arası dönemde kullanılır. Çiçeksi kolonya tarzında, fark edilirlik ve kalıcılık sağlar. Dengeli sıkılırsa günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Aromalar harmanlanmış biçimdedir. İç içe geçmiştir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder