22 Ocak 2020 Çarşamba

Gucci- Guilty For Women EDT / 2010



























Gucci- Guilty For Women parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Gucci- İtalyan moda şirketidir. Gucci- Guilty For Women isimli parfümü konu seçtim. Meyve, çiçek, odunsu notalar ve bir miktar biberli baharatlar ile şekillenmiş. Tatlı, kremsi yumuşak, sabunsu, yapay ve şekerli rayihaları var. Oryantal- çiçeksi grupta değerlendirilmekte.

Üst- mandalina, pembe biber, bergamot,

Orta- sardunya, şeftali, leylak, kuş üzümü, yasemin,

Alt- paçuli, amber, vanilya, beyaz misk.

Gucci- Guilty For Women- biberli baharatlarla başlıyor= Kakule, pembe biber.

Sonra meyveli ve çiçeksi harman geliyor= Tatlımsı- ekşimsi meyveler ( kuş üzümü, mango, şeftali ve bergamot ) ve kremsi yumuşak & hafif sabunsu çiçekler ( leylak, yasemin, sardunya ve lotus ) var.

Kapanışta odunsu notalar ( kremsi paçuli ) ve yapay- kremsi vanilya var.

Gucci- Guilty For Women- çok tatlı- şekerli meyveler ve kremsi ve yapay vanilyadan dolayı dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Orta bölümde çiçek katmanı görülür. Buradaki aromalar- tek parça nota olarak algılanır. Hızlı akışkanlıkla ten oturur. Tene yakın kalır. Baharat, vanilya ve şekerli meyveler fark edilirlik ve kalıcılığa katkı yapar. Çok sıcakta sıkılmaz. Soğuk hava, akşam ve sonbahar- ilkbahar arası dönemde kullanılır. Açık havada- dış mekânda düzenlenen kokteyl ve davetlerde ve gece gezmelerinde düşünülecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder