28 Ocak 2020 Salı

Gucci- Intense Oud EDP / 2016



























Gucci Gucci Intense Oud EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Gucci- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Gucci- Intense Oud ismini taşıyan parfümü yorumlayacağım. Sıcak, yağlı, tozlu, kuru, yumuşak, tatlımsı ve reçineli yapıdadır. Öd ağacı teması, ahşapsı notalar, tütsü, deri ve amber gibi vurgulara sahiptir. Oryantal kategoride gösterilmektedir.

Notaları tütsü, odunsu notalar, deri, amber, öd ağacı ve buhur olarak açıklanıyor.

Gucci- Intense Oud- tatlı reçineli tütsülerle açılıyor. Kuru ahşap notaları bunu destekliyor. Ahşap notaları özellikle orta katmanda öd ağacı temasına çevrilecektir. Tam bu noktada yağlı öd ağacı ve deri vurgularıyla sıcaklık yükseliyor. Yağ tabakası ve yoğun sıcaklık, zihin ve burun algısını zorlayacak bir yapaylık da barındırıyor. Kapanışa doğru nispeten yumuşak kullanılmış tatlı amber, teninizde bir rahatlama sağlayacaktır. Son bölümde gene tatlı reçineler vardır.

Gucci- Intense Oud- yavaş akışkanlıkla, 1 saat içinde tamamen tene oturuyor ve reçinelerle yapışkanlık sağlıyor. Parfümün başında ve sonunda kullanılan reçineleri laden reçinesi olarak düşünüyoruz. Çünkü tatlı ve ağaçsı bir koku veriyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcı olmayı başarıyor. Bunda reçineler ve yağlı öd ağacı- deri aromaları etkilidir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Sahibine yönelik fark edilir olmayı tercih ediyor. Yağlılık, sıcaklık ve reçinemsi tatlılık dolayısıyla tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Çok sıcakta sıkılırsa baş ağrıtabilir. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava için idealdir. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde kullanılmalıdır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder