16 Ocak 2020 Perşembe

Gucci- Envy Me Eau De Toilette / 2004

 















Gucci Envy Me Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Gucci- İtalyan moda şirketidir. Şimdi bu markanın bayan kokularından, Gucci- Envy Me Eau De Toilette isimli parfüm değerlendirilecektir. Meyveler, çiçeksi notalar, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, sabunsu, şekerli, ferah, yumuşak ve soğuk rayihaları var. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üst- şakayık, pembe biber, ananas, yasemin, mango, şeftali, Çin tarçını,

Orta- şakayık, aslan meyvesi, gül, nar, misk, beyaz çay, yasemin,

Alt- misk, tütün, tik ağacı, sandal ağacı, tonka fasülyesi.

Gucci- Envy Me Eau De Toilette isimli parfümün açılışında tatlı tropik meyveler var. Mango, ananas, guava ve şeftali olmalıdır. Bunu yeşil ve ferah kokan çiçekler takip ediyor. Siklamen ve şakayık tahminleri yaptım. Orta bölümde hafif sabunsu çiçeksi notalarla birlikte sabunsu misk algılanmakta. Yasemin, gül, menekşe ve sümbül hissediliyor. Şekerli sandal ağacı merkezli odunsu notalarla kapanış olacakken, son fazda gene yeşil ama bu kez ozonlu yapıdaki çiçeksi notalar karşılaşıyoruz. Lotus ve boronya olabilir.

Gucci- Envy Me Eau De Toilette isimli parfüm, büyük oranda çiçeksi notaların kontrolündedir. Hatta diğer notaların yardımcı eleman konumunda kaldığı söylenebilir. Yeşil- bitkisel çiçeklerin tropik meyvelerle, sabunsu çiçeksi notaların da gene aynı koku karakterindeki miskle desteklendiğini iddia edebiliriz. Tatlı & yeşil başlangıç enerjik olmasıyla beğeniliyor. Sabunsu orta bölüm ve sondaki yapay şekerli hissiyat, tene dengeli sıkış ( üç- dört fıs ) gerektiriyor. Böyle yapılırsa günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyar. Gene de sabahleyin sıkmak iyi olmaz. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleştikten sonra özellikle dışarıya karşı yoğun fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılığı olacaktır. Sabunsu ve şekerli rayihalar fark edilirliği ve kalıcılığı beklenenden daha fazla yükseltmiştir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder