13 Ocak 2020 Pazartesi

Gucci- Rush 2 EDT / 2001



























Gucci- Rush 2 parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Gucci- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Gucci- Rush 2 Pour Femme ismini taşıyan parfüm hakkında görüşlerimizi ortaya koyacağız. Çiçeksi, meyvemsi ve odunsu nüanslarla biçimlenir. Tatlı, yumuşak, kremsi ve yapay tonlamaları var. Çiçeksi- odunsu / misk kategorisinde yer alır.

Üst- frezya, vadi zambağı, gül,

Orta- zambak, gardenya, palmiye, nergis,

Alt- kuş üzümü, misk, meşe yosunu.

Gucci- Rush 2 - açılış ve orta katmanda kremsi- yumuşak beyaz çiçek harmanı vermektedir ( frezya, manolya, zambak, nergis ). Buna orta katmanda yeşil- tropikal bitkiler katılır ( palmiye, mate, bambu ). Son kısımda da tatlı meyveler (kuş üzümü, ahududu ), meşe yosunu ve yapay odunsu notalar ( sedir ağacı ) vardır. Sade, basit ve gösterişsiz bir kokudur. Koku karakteri çok değişmez, düz çizgide gider. Aromalar iç içe geçerek harmanlanmıştır. Hafif, yumuşak, sulu ve enerjik hissiyat verir. Sedir ağacı hariç, dengeli ve uyumlu notalar var. Dengeli tatlılık görülür.

Gucci- Rush 2 - kaliteli çiçeksi kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık yapar. Günlük, kullanım, sosyal faaliyet ve ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Hızlı akışkanlıkla ten yerleşir. Tene yakın durur.

Koku- 4 Kalıcılık- 2* ( Bizden daha yoğun esanslı temin edilebilir ).

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder