30 Kasım 2013 Cumartesi

Amouage- Reflection Woman EDP / 2007


























Amouage- Umman kraliyet ailesine ait niş parfüm markasıdır ve Arap parfüm sanatının seçkin örneklerini vermektedir. Şimdi Amouage- Reflection Woman isimli parfümü kısaca yorumlayacağız. Kremsi, sabunsu, yumuşak, ferah ve tatlımsı esintiler yapmakta. Genel olarak çiçeksi notalar ve vanilyayla şekilleniyor. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- frezya, yeşil yapraklar, menekşe,

Orta- manolya, yasemin,

Alt- sandal ağacı, amber, sedir ağacı.

Amouage- Reflection- Woman isimli parfümün açılışında yeşil kokan ferah çiçeksi aromaları algılamaktayız. Menekşe, leylak ve lotus harmanlı bu çiçekler, aynı zamanda sucul ve ozonlu etkiler yapabilmektedir. Devamında çiçeksi katmanda bir koku değişimi görülüyor. Kremsi & hafif sabunsu çiçekler devreye giriyor. Yasemin, frezya, gül ve zambak olabilir. Sonlarda hakim olan koku formu kremsi vanilyadır.

Amouage- Reflection- Woman- aslında çok değişmeyen, sade ve basit bir kokuya sahiptir: Çiçekler ve vanilya. Vanilyalı- kremsi- hafif sabunsu çiçekler belirgin bir kalite, denge ve uyum gösteriyor. Tatlılığın da dengeli olduğunu belirtelim. Parfümde çiçeksi ve vanilyalı katmanlar var ve sırasıyla devreye giriyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de yakın kalmasıyla ilgilidir. Kalıcılık kaliteli bir çiçeksi kolonya performansının biraz üstündedir. Gün içinde tazeleme yapılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder