1 Kasım 2017 Çarşamba

Loewe- Solo Loewe 7 EDT / 2010


























Loewe- Solo Loewe 7 parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Loewe- İspanyol giyim, lüks eşya ve deri ürünleri markasıdır. Bugün bu markanın erkek kokularından, Loewe- Solo Loewe 7 isimli parfümü tanıtacağız. Yumuşak, tatlımsı, tozlu, ferah ve sıcak esintileri vardır. Baharatlar, odunsu notalar ve tütsü genel karakteri belirler. Meyvemsi, çiçeksi ve yeşil- bitkisel kokular da yardımcı elemandır. Odunsu- çiçeksi / misk kategorisinde gösterilmiştir.

Üst- karabiber, elma,

Orta- gül, vadi zambağı, portakal çiçeği, tütsü,

Alt- sedir ağacı, vetiver, misk.

Loewe- Solo Loewe 7- tatlımsı ve yumuşak gül ve portakal çiçeğiyle açılış yapmakta. Bu çiçeksi notalar yeşil kokan- erkeksi karakterde aromalardır. Devamında yumuşak biberler ve meyvemsi notalar gelmekte. Daha doğrusu, meyvemsi baharat akorları hissettim.

Loewe- Solo Loewe 7 isimli parfüm, yavaş bir akışkanlıkla tene yerleşiyor. Asıl karakteri de bundan sonra ortaya çıkmakta : Baharatlar, tütsüler, odunsu & ahşapsı notalar... 

Orta katmanda önce, meyvemsi baharatların daha yoğun kıvamlı olarak, tozlu ve biberli baharatlara tahvil ettiğini ( dönüştüğünü ) görmekteyiz : Karabiber. Tematik bir karabiber, parfümü domine etmeye başlıyor. Buna yumuşak tütsüler ve genel toplamda ahşapsı vurgular eşlik ediyor. Ahşapsı aromalar, karabiberle birlikte kapanış bölümüne inecektir. Sedir ağacı ve vetiver gibi yumuşak ve tozlu odunsu notalar var. Vetiver biraz daha çimensi- yeşil formdadır.

Loewe- Solo Loewe 7- günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacak yumuşak bir yapı gösteriyor. Tene özgürce sıkılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Kalıcılığı ise, günün büyük bir bölümünde etkilidir. Aromalar çiçek ve baharat harmanı olarak sırasıyla tene yerleşir. Dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalar vardır. Ferah ve enerjik bir kokudur. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder