22 Kasım 2017 Çarşamba

Shiseido- Zen For Men EDT / 2009




















Shiseido- Zen For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Shiseido- Japon kozmetik ve saç bakım firmasıdır. Shiseido-  Zen For Men- isimli parfümü yorumlayacağız. Meyve, çiçek, deri ve odunsu notalar  barındırıyor. Keskin, tatlı, yumuşak, kremsi ve yapay esintileri var. Bize göre aromatik- odunsu grupta yer alabilir.

Üst- Japon armudu, bergamot, kumkat,

Orta- muskat, menekşe, gül,

Alt- deri, paçuli, misk.

Shiseido- Zen For Men- keskin ve metalik meyveli tonlamalarla başlıyor. Portakal, armut ve kumkat olabilir. Devamında yeşil- erkeksi çiçekler var. Menekşe, gül,ve portakal çiçeği tahminleri yapıyoruz. Ferah ve sucul etkiler de veren çiçeksi notalar, daha çok menekşe tandanslıdır. Son kısımda yapay ve parlak olarak seçilen deri ve odunsu notalar ( paçuli ) var.

Shiseido- Zen For Men isimli parfümün son fazında, koyu ve sentetik deri notası ile tene oturma tamamlanıyor ve deri ceket kokuları hissediliyor. Akışkanlık hızlıdır ve tene yakın kalır. Meyvemsi ve çiçeksi aromalar genelde tatlımsı verilmiş. Bu notalar daha rafine ve kaliteli olmuş. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe algılanır.

Shiseido- Zen For Men- günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygun gelen bir yapıya sahiptir. Dozaj ayarlaması ile yaz ve kış mevsimlerinde geçişken bir kullanım avantajı sunacaktır. Kalıcılık ve fark edilirlik performansı için, belli bir kalitedeki erkeksi kolonyaları baz alabiliriz.

Baştan sona kadar şöyle bir özet yapalım...

- Armut- kumkat baskınlığında tatlımsı meyveler,

- Menekşe merkezli yeşil çiçekler,

- Yapay paçuli katılmış koyu deri notası.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder