4 Kasım 2017 Cumartesi

Loewe- Solo Loewe Absoluto EDT / 2011


























Loewe Solo Loewe Absoluto parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Loewe- aslen İspanyol kökenli deri ürünleri ve lüks eşya üreticisi markadır. 1966 yılında Louis Vuitton tarafından satın alındı. Parfüm de üretmeye başladı. 1846 yılında bazı deri esnafı, ticaretin merkezi sayılan Madrid' de deri ürünleri mağazası açtılar. 1872 yılında, deri ürünleri uzmanı bir Alman vatandaşı, Enrique Loewe Roessberg, İspanya' yı ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında deri ürünleri mağazasına uğradı. Deri üreticisi zanaatkârlar da, bu kişinin bilgi ve uzmanlığından yararlanmak istediler. Böylece Loewe markası ortaya çıktı. Marka, ürünlerinin kalitesi ile şöhret kazandı ve İspanyol kraliyet ailesinin resmî tedarikçisi oldu.

Bugün, Loewe- Solo Loewe Absoluto isimli parfümü tanıtacağız. Tatlı, şekerli, kremsi, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, tonka fasülyesi ve odunsu notalar gibi koku geçişlerine sahiptir. Oryantal grupta gösteriliyor.

Üst, lavanta,neroli, bergamot, mandalina,

Orta- tonka fasülyesi, fesleğen, orkide, artemisia ( yavşan otu ),

Alt- misk, sandal ağacı, amber, tütsü, odunsu notalar.

Loewe- Solo Loewe Absoluto- tatlı lavanta ve şekerli turunçgiller ( mandalina, portakal ) ile açılmaktadır. Bundan sonra yardımcı eleman olarak erkeksi- yeşil çiçekler ( neroli, yasemin ) geliyor. Şekerli tonka fasülyesi ve hayvansal sandal ağacı misk ikilisi ile kapanış olmaktadır.

Loewe- Solo Loewe Absoluto isimli parfümde, tatlı lavanta ve yeşil kokan çiçeksi notalar ferah ve enerjik olduğundan beğenilecektir. Ancak başlangıçtan yarım saat sonra kremsi hale gelen turunçgiller ve sondaki şekerli tonka fasülyesi / vanilya ile hayvansal sandal ağacı- misk notaları yapaydır ve baş ağrıtmaya meyillidir. Bu nedenle çok sıcakta kullanılmaz, dengeli dozaj şarttır ( üç- dört fıs ), sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur ve dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde değerlendirilmesi daha doğru olacaktır. Gene aynı minvalde, yeşil kokan çiçeksi notalar sonradan hafif sabunsu tarza tahvil edecektir.

Loewe- Solo Loewe Absouto- hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Ancak ilk anda dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği dikkat çeker. Çabuk terleyen yağlı tende hayvansal, şekerli ve kremsi aromalarla iki gün boyunca kuvvetli ve yapışkan bir kalıcılığı var. Nota geçişleri başarılı yapılmış. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla algılanmaktadır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder