16 Kasım 2017 Perşembe

Joop!- Nightflight For Men EDT / 1992

 















Joop! Nightflight For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Joop!- Alman moda markasıdır. Şimdi Joop!- Nightflight ( Gece Uçuşu ) For Men isimli parfümü değerlendireceğiz. Turunçgiller, meyveler, lavanta, çiçeksi notalar, baharatımsı nüanslar, odunsu notalar, vanilya ve tonka fasülyesi barındırıyor. Ekşimsi, buruk, sucul, tatlı, kremsi, ferah, yumuşak, sıcak ve yapay esintileri sunuyor. Oryantal grupta gösteriliyor.

Üst- ananas, lavanta, limon, yeşil notalar, ardıç meyvesi,

Orta- badem, yasemin, vadi zambağı, sardunya, gül ağacı, gül,

Alt- tonka fasülyesi, misk, sandal ağacı, amber.

Joop!- Nightflight For Men- limon merkezli tatlı- şekerli turunçgillerle açılmıştır. Bunu asitli vurgular yapan, buruk- ekşimsi mandalina- bergamot destekliyor. Devamında yüksek tatlılık veren erkeksi çiçeksi notalar sahne alacaktır. Lavanta, neroli, zambak ve portakal çiçeği tahminleri yapmaktayız. Orta bölümdeki çiçeksi notaların yeşil kokan, ferah ve sucul yapıda olduğunu belirtelim. Tene oturma ve olgunlaşma safhasında, sabunsu çiçekler de hissedilecektir. Yasemin ve leylak olabilir. Son bölümde şekerli vanilyanın, kremsi tonka fasülyesine çevrildiğini anlıyoruz. Kremsi rayihalar veren yumuşak odunsu notalar ( sandal ağacı ) ile kapanış gerçekleşmektedir.

Joop!- Nightflight For Men isimli parfüm, genel hatlarıyla Nikos- Nikos Sculpture Pour Homme isimli parfüme benziyor : Limon, bergamot, lavanta, neroli, vanilya & tonka fasülyesi ve sandal ağacı çizgisinde bu benzerlik gayet aşikârdır. Farklılık ise, Joop!- Nightflight For Men isimli parfümdeki baskın lavanta ve sondaki sandal ağacı aromasıdır. Ayrıca bir yardımcı eleman / koku grubu olarak, turunçgillerden sonra kremsi meyveler ( ananas- portakal ) ve yumuşak tatlı baharatlar ( tarçın- kakule ) da sayılabilir. Ama bir parfümde, yardımcı elemanlar koku gidişatında hiçbir zaman başat rol oynamaz.

Joop!- Nightflight For Men isimli parfümde turunçgiller ve çiçeksi notalar peş peşe harmanlanıyor. Bunu vanilya ve odunsu notalar katmanları takip ediyor. Bu aromalar yavaş akışkanlıkla 1 saat sonra sırasıyla tene yerleşiyor. Özellikle meyveler ve baharatların tene oturması daha uzun zaman alacaktır. Yüksek tatlılık ve kremsilik genel koku biçimi olduğundan, tene dengeli ( üç- dört fıs ) sıkılmalıdır. Odunsu notalardaki yapaylığa da dikkat edilmelidir. Gene yüksek tatlılık ve şekerlilikten dolayı sonbahar- ilkbahar arası döneme, öğleden sonra- akşam vaktine ve soğuk havalara uygundur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Fark edilirliği ilk anda özellikle sahibine karşı yoğun ve güçlüdür. Devamında sakinleşip tene yakın kalıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder