7 Kasım 2017 Salı

Kenzo- Pour Homme EDT / 1991


























Kenzo Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Kenzo Fransız moda firmasıdır.

Kenzo Pour Homme, aromatik- akuatik sınıfta gösteriliyor. Deniz ve su notaları, yosunlar, odunsu bazlar, yumuşak baharatlar, maskülen çiçekler bu kokunun bileşenleridir.

Üst- maun ağacı, adaçayı, bergamot, limon, denizel notalar,

Orta- muskat, karanfil, ardıç karpuzu, süsen kökü, şeftali, yasemin, kimyon, zambak, gül, çam iğneleri,

Alt- sandal ağacı, amber, misk, köknar balzamı, meşe yosunu, vetiver, sedir ağacı, laden otu.

Kenzo Pour Homme, deniz, su, yosunlar ve bir miktar limon- bergamot vurgusu yaparak başlamakta. Temiz, net ve ferah bir açılış olmuş. Sonrasında erkeksi ve sabunsu çiçekler ve aromatik otlar sahne alır. Karanfil, yasemin sayılabilir. Yumuşak baharatlar buna destek verir. Kakule, kimyon, hafif biberimsi notalar algılanır. Bir miktar çam esintisi var. Kapanışta yumuşak esintiler daha fazladır. Amber, misk, vetiver, denizel nüanslar, yosunlar burada etkindir.

Kenzo Pour Homme' da sabunsu tarzda baharatlar ve çiçekler var. Yapay ve sentetik olarak tuzlu- deniz suyu ve yosunlar var. Sondaki odunsu notalar ise en başarılı kısmıdır.

İlkbahar- yaz mevsimi için ideal bir kolonyadır. Günlük kullanımda her ortama uyar. Tene yakın durur. Fark edilirlik başarılıdır. Kalıcılık ise bir kolnyadan beklenebilecek kadardır. Düz, sade, basit, çok değişmeyen bir kokusu vardır.

Koku- 3 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Kenzo Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder