31 Ocak 2018 Çarşamba

Givenchy- Gentleman Eau De Toilette / 2017


 


























Givenchy Gentleman Eau De Toilette ( 2017 ) parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Givenchy- Fransız moda şirketidir. Bugün, Givenchy- Gentleman isimli parfümün piyasaya yeni sürümü olan Givenchy- Gentleman Eau De Toilette / 2017 çıkışlı versiyonunu inceleyeceğiz. Tatlımsı, pudralı, kremsi, sıcak ve yapay esintileri var. Meyveli aromalar, odunsu notalar, deri, çiçeksi notalar ve vanilya gibi koku nüansları veriyor. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- armut, kakule, ananas,

Orta- lavanta, iris, sardunya,

Alt- paçuli, deri, vanilya.

Givenchy- Gentleman Eau De Toilette / 2017- tatlımsı ve ferah meyvelerle açılıyor. Armut ve ananas olabilir. Hemen tatlı lavanta ve gülle birlikte pudralı iris sahne alıyor. Son bölüm ise yapay ve kremsi aromalarla biçimleniyor. Yapay deri baskındır. Yapay ve kremsi paçuli odunsu bazları temsil eder. Kremsi vanilya da algılanır.



Givenchy- Gentleman Eau De Toilette / 2017 isimli parfümde baskın notalar lavanta, iris, gül ve deriden oluşuyor. Diğerleri yardımcı elemandır. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe hissedilir. Kapanışta vanilya tatlılığı bir miktar yükseltiyor. Fark edilirliği ilk anda güçlüdür. Sonra tene oturup yumuşar. Hızlı akışkanlık ve ardından tene yakın kalma özelliği gösterir. Erkeksi yeşil / pudralı çiçeklerin yoğun olduğu bir kolonya tarzındadır. Kalıcılığı da böyle düşünülmelidir. Tene dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- kış mevsimine uyar.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder