19 Ocak 2018 Cuma

Givenchy- Xeryus Rouge EDT / 1995





Givenchy Xeryus Rouge parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz. onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Givenchy Xeryus Rouge, bugün konu olarak seçildi. Dengeli bit tatlılık ve sıcaklık içinde yumuşak baharat, aromatik otlar, tatlı- kırmızı meyveler ve odunsu bazlar barındırır. Oryantal- fujer grubunda yer alması düşünülmüş. Kaliteli, ferah, enerjik bir kokusu vardır ve kolonya tarzındadır. Givenchy- Fransız moda firmasıdır.

Givenchy Xeryus Rouge, genel beğeniye yönelik bir parfümdür. Günlük kullanım ve sosyal faaliyet kokusudur. Parfüm kültürünüzü geliştirecek ve bu konudaki bilinç seviyenizi yükseltecek bir koku karakteri vardır. Fark edilirlik yüksektir ve tene yerleşince güzel kokar. Tene yakın durmasına rağmen, dışarıya karşı da sıcak ve afrodizyak esintiler yapar. Tenimde bir güne yakın kalıcılık yaptı. Tene bolca uygulanabilir.

Üst- kamkat, kaktüs, tarhun,

Orta- sedir yaprağı, kırmızı biber, sardunya

Alt- sedir ağacı, beyaz misk, sandal ağacı, ambergris.

Givenchy Xeryus Rouge gayet dengeli ve uyumlu notalar veriyor. Notalarda bir harman- sentez ve toplanma gözlenir. Son derece ferah ve canlı aromatik- yeşil bitkiler ve tropik karakterli meyvelerle başlangıç yapar. Tahminlerimiz okaliptüs, tarhun, çürük vişne, portakal ve ananas- guava tarzında aromatik otalar ve tatlı meyveler minvalinde gerçekleşti. Aromatik- bitkisel hissiyat, parfümün genelini domine etmektedir. Sonrasında yumuşak biberli baharatlar ( kırmızı biber, pembe biber ) algılanmaktadır. Baharatlar ile tene yerleşme başlar. Kapanış da yumuşak tatlımsı odunsu notalar ( sandal ağacı ), misk ve amber ile yapılmaktadır. Koku karakteri kompakt ve sağlam bir yapı arz etmektedir. Esasında çok değişmeden, düz çizgide gider. Ne ki, sıkıcı olmaz.

Givenchy Xeryus Rouge, şu açıdan önemli bulunuyor= Tropik- tatlı meyveler, yumuşak baharatlar ve ferah yeşil bitkiler ile afrodizyak etkiler yapar. Konsantrasyon ve odaklanma sağlar. Stres giderici ve zihinsel açıdan rahatlatıcı yapısı vardır. İçeriğindeki bitkiler, otlar ve baharatlar aroma- terapi seanslarında kullanılan şifalı yağları hatırlatmaktadır.

Koku- 5 Kalıcılık- 4



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder